Liga Campionilor Liga Campionilor, faza grupelor. Meciurile zilei. Real Madrid, Bayern, Arsenal şi Inter luptă pentru calificarea în optimi

Data publicării:
Fotografie de la Furknsaglam, Pexels
Fotografie de la Furknsaglam, Pexels

Miercuri, 8 noiembrie, este o nouă zi plină de meciuri în Liga Campionilor. 



De la ora 19:45, Napoli o întâlneşte pe Union Berlin pe stadionul Diego Armando Maradona. Germanii au pierdut toate meciurile din faza grupelor până acum şi par ieşiţi din cursa calificării. Cu toate astea, un succes al lor în Italia, coroborat cu o victorie a lui Real Madrid cu Braga, ar putea să relanseze cursa pentru locul al treilea, care duce în Europa League. 

Tot de la 19:45, Real Sociedad o întâlneşte pe Benfica. Spaniolii sunt lideri în grupă, cu şapte puncte, în timp ce Benfica Lisabona este codaşă, cu zero puncte după trei etape. 

De la ora 22:00, se dispută alte şase partide. Arsenal înfruntă Sevilla, iar o victorie ar putea fi echivalentă cu calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Sevilla este pe locul al treilea în grupă, cu doar două puncte, însă luptă în continuare cu şanse reale la calificare. 

Bayern primeşte vizita lui Galatasaray pe Allianz Arena. Cu Harry Kane în mare formă, bavarezii promit să facă spectacol din nou. 

Manchester United se deplasează pe terenul celor de la FC Copenhaga. În partida tur, diavolii roşii s-au impus cu 1-0, după un gol marcat de Harry Maguire. Danezii au ratat un penalty la ultima fază pe Old Trafford. 

PSV Eindhoven joacă împotriva celor de la Lens miercuri seară, iar partida poate relansa lupta la calificare în grupa din care mai fac parte Arsenal şi Sevilla. Francezii au cinci puncte, în timp ce olandezii doar două. Un succes al lui PSV ar însemna, însă, că lupta pentru calificare rămâne deschisă. 

Real Madrid primeşte vizita celor de la Braga şi, cu o victorie, galacticii îşi pot asigura locul în optimile Ligii Campionilor. Singura incertitudine pentru partidă este Jude Bellingham, care în meciul cu Rayo Vallecano a suferit o accidentare la umăr. 

RB Salzburg primeşte vizita celor de la Inter Milano, în ceea ce poate fi considerat un derby al grupei. Inter are 7 puncte, iar Salzburg doar 3, însă o victorie a austriecilor ar transforma lupta pentru calificare în una foarte interesantă pe final. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel