Homepage Lionel Messi, înlocuit în meciul Nashville din precauție. Ce a suferit argentinianul pe teren

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Lionel Messi a fost înlocuit de pe teren în meciul cu Nashville (3-1), în optimile Cupei Campionilor CONCACAF. Antrenorul echipei Inter Miami, Gerardo „Tata” Martino, a explicat care este motivul pentru care l-a schimbat pe fotbalistul argentinian, transmite EFE.



Supraîncărcare la coapsa dreaptă

Antrenorul echipei Inter Miami, argentinianul Gerardo „Tata” Martino, a explicat că l-a schimbat din motive de precauție pe Lionel Messi în meciul cu Nashville (3-1), în optimile Cupei Campionilor CONCACAF. Sportivul a suferit o supraîncărcare musculară.

Fotbalistul argentinian, care a marcat un gol și a oferit o pasă de gol, a fost înlocuit în minutul 49 cu finlandezul Robert Taylor, autorul golului trei al lui Inter Miami pe Chase Stadium. La rândul său, uruguayanul Luis Suarez a marcat un gol și a oferit o pasă de gol.

Despre starea lui Messi, antrenorul a vorbit la conferința de presă de după meci: „Are o supraîncărcare la coapsa dreaptă, nu era nevoie să-și asume niciun risc. Am încercat să vedem dacă mai poate ține puțin, dar a fost deranjat, așa că am preferat să părăsească jocul”.

Inter Miami, după un rezultat de 2-2 în prima manșă, s-a calificat în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF, urmând să joace cu învingătoarea dintre Monterrey și Cincinnati. Echipa mexicană s-a impus în deplasare cu 1-0, în primul meci.

Cel mai bun fotbalist dintre toți nu va participa la meci

Martino a adăugat că Lionel Messi va rata, cel mai probabil, meciul de sâmbătă cu DC United din Major League Soccer: „Vor fi făcute niște teste imagistice și vom vedea cum evoluează. Nu este vorba despre înlocuirea unui fotbalist, ci despre înlocuirea celui mai bun fotbalist dintre toți”.

După meciul din weekend, Messi ar urma să fie convocat la naționala Argentinei, pentru meciurile din preliminariile CM 2026 cu El Salvador (23 martie) și Costa Rica (27 martie), informează Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Homepage




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?