Fotbal international Lionel Messi revine în echipa națională a Argentinei

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Superstarul argentinian s-a alăturat coechipierilor săi, efectuând deja o serie de antrenamente.Messi, din nou în tricoul Argentinei

Căpitanul Lionel Messi a revenit luni la antrenamentele selecționatei Argentinei, care se pregătește să înfrunte Ecuadorul, joi, în sferturile de finală ale turneului de fotbal Copa America.

Octuplul câștigător al Balonului de Aur nu a mai participat la antrenamentele colective ale naționalei „albiceleste” după leziunea musculară suferită în cursul meciului câștigat la limită în fața echipei Chile (1-0), pe 25 iunie.

Messi nu a evoluat sâmbătă în partida cu Peru, câștigată cu scorul de 2-0 de argentinieni, iar luni a putut participa la o parte a ședinței de pregătire.

Federația Argentiniană de Fotbal a spus că starul în vârstă de 37 de ani „a efectuat unele exerciții de kinesiologie, înainte de antrenament, iar apoi s-a pregătit împreună cu restul grupului”.

Argentina, deținătoarea titlului, va înfrunta Ecuadorul joi, la Houston (Texas), în sferturile de finală ale competiției care are loc în Statele Unite, cu participarea selecționatelor din CONMEBOL și CONCACAF, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel