Superliga Romaniei Liviu Ungurean rămâne în arest - surse Digi24

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Liviu Ungurean, liderul de galerie al celor de la Rapid Bucureşti, rămâne în arest, conform unor surse judiciare. 



Acesta a fost reţinut pentru 30 de zile, după meciul câştigat de FC Rapid cu FCSB, scor 4-0, pe Arena Naţională. Poliţiştii au descins atunci la casa lui Liviu Ungurean şi a altor membri din galerie şi au găsit materiale pirotehnice, dar şi arme de foc. În acelaşi dosar, Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, a fost audiat şi are în continuare calitatea de suspect. 

Conform unor surse judiciare citate de Digi24 şi Digisport, contestaţia depusă la măsura arestului preventiv de către Liviu Ungurean a fost respinsă, astfel că liderul galeriei giuleştenilor rămâne în arest. Informaţia a fost oferită de Dan Filoti, la Liga Digisport. 

"Dan Şucu va merge cu suporterii la meci. Sperau suporterii să îl aibă şi pe Liviu Ungurean cu ei, dar din ce informaţii sunt de la colegii de la Digi24, a fost respinsă contestaţia", a transmis Dan Filoti. 

"Înseamnă că e altceva, nu? Dacă erau doar materiale pirotehnice, putea fi arest la domiciliu. Dar sunt lucruri pe care nu le ştim, probabil", a intervenit şi Ionel Dănciulescu. 

Din informațiile Digi24, după câteva ore de deliberări, magistrații au dat verdictul: cei trei suporteri reţinuţi vor rămâne în arest.

"Decizia este definitivă, ceea ce înseamnă, din păcate, că Bocciu, Marius și Ciprian vor rămâne în arest preventiv până pe 14 aprilie, când urmează ca procurorii să decidă ce vor face în continuare", scriu cei de la 1923.ro

Fanii Rapidului au decis cine va coordona galeria la meciul dintre echipa lor şi Universitatea Craiova în etapa a doua din playoff.

Decizia fanilor vine după ce la meciul cu Farul Constanţa au protestat şi au refuzat să încurajeze echipa. Acum, un membru din brigada lui Liviu Ungurean, Official Huligans, va fi cel care va da tonul cântecelor de galerie. Şi cei din brigada Original se vor ocupa de conducerea peluzei în perioada următoare. 

Cel care va conduce peluza are doar 28 de ani, însă ultraşii spun că nu e vorba de înlocuirea lui Liviu Ungurean ca şef de galerie. Ba mai mult, tonul cântecelor va fi dat din mijlocul galeriei acum, nu de pe rampa din faţa peluzei. 

"Nu este vorba de cineva care să-i ia locul lui „Bocciu”, deocamdată nu discutăm așa ceva, a fost o hotărâre pur organizatorică”, a explicat unul dintre ultrașii rapidiști pentru Prosport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel