Superliga Romaniei Lotul Oţelului a început antrenamentele la Vatra Dornei. Dorinel Munteanu a luat şi un junior în cantonament

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi a fost prima echipă din Liga 1 care s-a reunit pentru cantonamentele de vară, dinaintea noului sezon. Dorinel Munteanu şi-a dus din nou elevii la Vatra Dornei, locul unde a fost şi iarna trecută. 



Direct de la Galaţi s-au deplasat către Vatra Dornei 18 jucători. Printre aceştia se află şi cei trei nou veniţi la echipă, Iustin Popescu, Cristian Chira şi Neluţ Roşu, dar şi un junior aflat în probe. 

"SC Oțelul Galați și-a deplasat jucătorii și staff-ul tehnic în stațiunea Vatra Dornei pentru primul stagiu de pregătire al verii. Managerul tehnic Dorinel Munteanu are momentan la antrenamente 18 jucători, însă componența lotului va fi îmbunătățită în următoarele zile. Sunt așteptați în nordul Moldovei și alți jucători care au terminat sezonul precedent în roș-alb-albastru, dar și oameni noi alături de care vom ataca stagiunea 2024-2025", transmite clubul.

Iată lotul deplasat la Vatra Dornei

Portari: Iustin Popescu, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Teodor Farcaș, Andrei Rus, Francois Yabre, Milen Zhelev

Mijlocași: Denis Bordun, Cristian Chira, Juri Cisotti, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles

Atacanți: Nicholas Bizeta (junior în probe), Alexandru Pop

Doi jucători de bază, încă în recuperare după accidentare

"Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, prezent la reunirea lotului pentru noul sezon, va intra de luna viitoare în programul de pregătire al echipei, el fiind încă în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr. Fundașul lateral Miguel Gomes Silva, aflat la Galați, este accidentat și se așteaptă recuperarea lui înainte de a merge la pregătiri.

De asemenea, zilele următoare, vor sosi direct la Vatra Dornei alți jucători care au îmbrăcat tricoul Oțelul în sezonul trecut, dar și fotbaliști care vor reprezenta pentru prima dată culorile clubului nostru. Vom anunța, în funcție de desfășurarea evenimentelor, toate mutările de la nivelul lotului.

Cantonamentul de la Vatra Dornei se va desfășura până pe data de 20 iunie", mai informează cei de la Oţelul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?