Superliga Romaniei Louis Munteanu e dorit de FCSB, dar e avertizat. "Nu va fi primul masacrat în direct"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB pentru a ataca o calificare în grupele Ligii Campionilor, dar atacantul care a evoluat la Farul în acest sezon este avertizat că ar putea avea de suferit dacă nu joacă bine. 



Adrian Mutu este cel care îl avertizează pe Louis Munteanu să îşi cântărească bine decizia şi să ţină cont şi de modul în care Gigi Becali îi critică pe jucătorii care nu performează. 

”Să vedem trecerea asta de la Farul la FCSB. O presiune diferită faţă de ce primea de la Gică Hagi la Farul. Şi ca să spun, dragostea cu care îşi înconjoară Hagi jucătorii pentru a-i face mai buni, pune presiune uneori prea mare, dar logică.

El trece la o altfel de presiune, de echipă mare. În care patronul spune lucrurilor pe nume la televizor, după meci. Profesionalismul trebuie să fie mare, nu îţi permiţi să greşeşti în prea multe meciuri. Nu va fi primul masacrat de Gigi Becali în direct.

E altfel de presiune. Trebuie să vedem dacă el rezistă. Mi se pare cel mai în formă atacant. Trece la alt nivel de presiune. E ca şi cum pleci de acasă. Eşti cocoloşit, chiar dacă tata te mai ceartă, cum e la Farul. La FCSB este un altfel de presiune. Nu mulţi au rezistat”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik. 

De ce nu s-a adaptat Munteanu la Fiorentina

Louis Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina de la Viitorul Constanţa, însă nu s-a adaptat în Italia şi a fost cedat împrumut de mai multe ori chiar la echipa care l-a crescut. Adrian Mutu, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Fiorentinei, a spus ce i-a lipsit atacantului român. 

”Vincenzo Italiano (n.r. antrenor Fiorentina) are soţia din părinţi români, nu văd o altfel de judecată din partea lui, nu e mai bun decât atacanţii Fiorentinei din lot. E în finala Conference League. Numele nu sunt chiar aşa de mari, dar sunt jucători care au evoluat la echipe mari.

E un alt tip de efort. Eu cred că dacă se va întoarce acolo trebuie să arate mult mai mult. Trebuie să se ridice la nivelul celor de acolo. Nu are nimeni răbdare. Dacă nu i-au dat nicio şansă şi nu l-au luat în cantonament, înseamnă că raportul de la Primavera n-a fost ce trebuie.

Eu îl ştiu foarte bine pe Louis Munteanu. Este copilăros. Are lacune de concentrare în multe momente. Nu e suficient de matur pentru moment. Lui îi face bine un Hagi lângă el”, a mai declarat Adrian Mutu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?