Superliga Romaniei Louis Munteanu e „La revedere!” pentru Gigi Becali. Ce club îl dorește pe atacantul Farului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După numeroase declarații care îl implicau pe Louis Munteanu ca fotbalist dorit de patronul celor de la FCSB, lucrurile par că au ajuns la o altă concluzie.



Gigi Becali: „Am auzit că îl ia Rapidul. E la revedere”

Patronul campioanei României la fotbal a insistat în repetate rânduri că dorește să îl transfere pe Louis Muteanu la echipa roș-albastră, dar se pare că alt club din țara noastră „a pus ochii” pe atacantul de 21 de ani.

Gigi Becali a mărturisit că ar fi oferit 1,2 milioane de euro pentru a-l aduce pe Munteanu la FCSB, doar că fotbalistul ar fi dorit și de către alte cluburi, precum Rapid București.

„Am mai făcut o ofertă de 1,2 milioane pentru Louis Munteanu. Dar am auzit că îl ia Rapidul. E la revedere. Nu stau să fac licitație.

Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu.”, a declarat Gigi, la Fanatik Superliga.

Dacă nu vine Munteanu, vine Pop

Se pare că numele fotbalistului pe care îl dorește Gigi Becali ar fi Alexandru Pop, actualul atacant al Oțelului Galați. Jucătorul lui Dorinel Munteanu este reprezentat de către Cristian Cernodolea, agentul FIFA fiind cel care i-a făcut propunerea patronului FCSB, potrivit lui Robert Niță.

Alexandru Pop joacă la Oțelul Galați din vara anului 2023, când a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Unirea Dej, echipă retrogradată în a treia ligă.

Atacantul oțelar a impresionat în acest sezon de SuperLiga, reușind să înscrie 11 goluri și patru assist-uri în tricoul formației lui Dorinel Munteanu.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani poate evolua pe toate cele trei posturi din atac. Contractul său actual cu echipa lui Dorinel Munteanu este valabil până în vara anului 2025.

În acest moment, Pop se află într-o perioadă de recuperare după ce a suferit o ruptură musculară, acesta lipsind de la ultimele partide ale Oțelului Galați.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?