Fotbal international Lovitură de teatru pe Stamford Bridge. Mauricio Pochettino pleacă de la Chelsea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino pleacă de la Chelsea Londra, după ce a calificat echipa în cupele europene. 



"Mauricio Pochettino şi Chelsea se vor despărţi cu efect imediat. Toate detaliile acestei despărţiri au fost deja puse la punct şi antrenorul pleacă chiar astăzi de la club. Chelsea ia în calcul numirea unui antrenor tânăr pentru a-l înlocui pe Pochettino", a scris jurnalistul italian Fabrizio Romano pe Instagram. 

De altfel, antrenorul argentinian dăduse indicii cu privire la plecarea sa înainte de finalul sezonului în Premier League. 

”Ei pot spune mâine ”până aici, ajunge” sau poate mâine pot spune eu: ”uite, vreau să plec”. Sunt două părți care pot lua o decizie. 

Poate că nici noi nu suntem mulțumiți pentru că am ajuns pe acest loc. Până la urmă, nu s-a întâmplat ceea ce ne așteptam. Nu suntem fericiți. 

Întotdeauna e greu să mulțumești una dintre părți. Poate că cealaltă parte spune ”Ok, până aici” și ne despărțim. Nu este o problemă. Nu va fi sfârșitul lumii.”, a declarat Mauricio Pochettino, citat de Mirror. 

Chelsea a terminat campionatul pe locul 6 şi va merge în Conference League. În ultimele 5 etape din Premier League, trupa lui Pochettino a câştigat toate cele 15 puncte puse în joc şi s-a clasat în faţa celor de la Newcastle. 

Dacă Manchester City câştiga FA Cup, Chelsea merge în Europa League, iar locul de Conference League îi va reveni lui Newcastle. 

"În numele tuturor de la Chelsea, am vrea să exprimăm mulţumiri lui Mauricio pentru ce a făcut în acest sezon. Va fi binevenit pe Stamford Bridge în orice moment. Îi urăm toate cele bune în carieră", a transmis clubul într-un comunicat. 

"Mulţumesc proprietarilor lui Chelsea şi directorilor sportivi pentru că mi-au dat ocazia să fac parte din istoria acestui club. Clubul este acum bine poziţionat pentru a creşte, atât în Premier League, cât şi în Europa", au fost ultimele cuvinte ale lui Pochettino înainte de despărţirea de Chelsea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?