Fotbal Lucian Sănmărtean explică de ce nu poate lucra cu Gică Hagi: „Eu sunt un tip mai așezat!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist a dezvăluit motivele pentru care a refuzat, în repetate rânduri, să colaboreze cu antrenorul celor de la Farul Constanța.



Sănmărtean: „O iau ca pe un afront și o să plec!”

Lucian Sănmărtean a dezvăluit că Gică Hagi a dorit în mai multe rânduri să lucreze cu el, dar fostul fotbalist născut la Bistrița a refuzat de fiecare dată, știind temperamentul „Regelui”. 

Cunoscut ca fiind o persoană care oferă declarații tranșante la cald, Gheorghe Hagi nu poate colabora cu oricine, dat fiind temperamentul său coleric.

Fostul tricolor de 44 de ani susține că temperamentul lui Gică Hagi nu îi este compatibil, astfel că nu ar putea să suporte accesele de furie ale acestuia, fiind și motivul pentru care nu a acceptat să lucreze cu el. Sănmărtean crede că hotărârea pe care a luat-o în ceea ce privește lipsa colaborării dintre ei este una de bun augur, în acest mod cei doi putând rămâne în relații bune.

„Nu știu ce să zic (n.r. dacă s-ar fi înțeles cu Gică Hagi). Eu am fost căutat de 'Rege' de vreo trei-patru ori și am zis 'Domne’, este un mediu bun, dar ești un tip vulcanic, eu sunt un tip mai așezat.

Dacă ai intrat în mine de două-trei ori sau nu îți convine ceva la joc, o să o iau ca pe un afront! O să plec și nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect'”, a spus Lucian Sanmartean, la ProSport Live.

Hagi nu vrea ca noul stadion al Constanței să ii poarte numele

„Nu cred că stadionul îmi va purta numele. Acesta trebuie să fie al Constanței. Trebuie să aibă un alt nume, nu al meu.

Eu am o academie, mi-am dedicat eforturile acolo. Deja am numele meu asociat cu ceva concret, stabil. Am investit tot acolo. O spun public, chiar dacă se speculează în acte numele meu. Acolo trebuie să vină un sponsor, un nume, să se obțină niște fonduri.

Un stadion trebuie întreținut. Nu trebuie să ai doar cheltuieli, ci și venituri. E important ca la Constanța să se gândească la un sponsor de anvergură. Și eu mi-aș dori acest lucru. Trebuie să generăm venituri pentru a acoperi costurile”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel