Superliga Romaniei Luka Gojkovic, noul jucător giuleștean, are planuri concrete pentru sezonul viitor: „Sper să ofer multe pase de gol și chiar să marchez”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cooptat de clubul de fotbal Rapid în urmă cu o săptămână, Luka Gojkovic are în plan evoluții bune la formația din Giulești, având ca scop convocarea la echipa națională a Serbiei.Mijlocașul sârb Luka Gojkovic, prima achiziție a clubului de fotbal Rapid București din această vară, a declarat, vineri, că își dorește să marcheze cinci goluri și să ofere 10 pase decisive în primul său sezon la gruparea giuleșteană.


Gojkovic: „Îmi doresc în sezonul următor să marchez cinci goluri și să ofer 10 pase decisive”

„Sunt bucuros să mă aflu aici. Când am fost sunat de Rapid am știut că voi veni la un club mare, un club cu istorie mare. Apoi am căutat informații amănunțite despre club, despre suporteri, în fața cărora de abia aștept să joc.

Îmi doresc în sezonul următor să marchez cinci goluri și să ofer 10 pase decisive. Antrenorul are multe trofee cucerite și sunt nerăbdător să lucrez cu dânsul”, a spus mijlocașul sârb.

„Îl cunosc pe Burmaz (n.r. atacantul sârb din lotul Rapidului, Borisav Burmaz), am jucat împotriva lui, e un jucător bun. Am vorbit cu el înainte, m-a ajutat, mi-a spus că Rapid este o echipă mare, iar suporterii creează o atmosferă incredibilă pe stadion. Abia aștept să trăiesc aceste momente”, a adăugat Gojkovic.

Acesta speră să aibă evoluții cât mai bune la noua sa echipă pentru a putea fi convocat la echipa națională a Serbiei.

„Am jucat în Serbia pentru trei cluburi, pentru mine e prima experiență în afara țării și vreau să joc cât mai bine pentru că mă gândesc la echipa națională. Sper să ofer multe pase de gol și chiar să marchez pentru a primi convocarea”, a mai declarat fotbalistul.

Clubul de fotbal FC Rapid l-a transferat, în 7 iunie, pe mijlocașul Luka Gojkovic de la gruparea sârbă FK Javor. Gojkovic a semnat un contract pe două sezoane cu clubul giuleștean, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel