Interviuri "Lumea vrea să te ştie bine, dar niciodată mai bine decât ei". Gabriel Torje, despre realitate vs reţele sociale

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gabriel Torje, fotbalist cu peste 50 de selecţii la echipa naţională, a lăsat pentru câteva minute fotbalul şi a vorbit despre realitate vs reţele sociale în cadrul unui podcast. 



"Indiferent cum ar fi, toţi avem probleme. Şi toţi avem momente în care ne-am dori să fi făcut altceva într-un moment anume. Cred că sunt încercări ale vieţii pe care trebuie să le treci, indiferent că sunt mai grele sau uşoare, să le treci cu bine şi să mergi înainte, indiferent de ce ţi-a fost dat în momentul respectiv", a declarat Gabriel Torje în podcastul Tare de Tot, cu Viorel Grigoroiu. 

"Lumea vrea să te ştie bine, dar nu mai bine decât ei"

"Eu am fost genul de om, de jucător de fotbal, care în vacanţă am preferat să mă duc acasă, să stau cu familia în Timişoara, în România, cu ei, decât să plec în Maldive, Dominicană, Bali şi aşa mai departe. Poate că şi mulţi ani de zile, fiind singur, neavând o relaţie, soţie, copii, a fost o cauză. Totuşi, să mergi cu cineva fără să cunoşti cât de cât această persoană... e greu. Dar mi-a plăcut mai mult să stau acasă. 

Toată lumea postează pe reţelele sociale. Pentru că de multe ori, oamenii cred că e mai important ce postează, decât cum se simt în vacanţe. Lumea se duce să arate altora că uite ce bine o duc, ce bine mă simt eu. Dar eu cunosc multe cazuri, multe cupluri, în care ceea ce vedem pe social-media nu e în realitate. E doar o aparenţă, fără legătură cu realitatea. Se întâmplă în foarte multe locuri din lume, sunt mulţi oameni care vor să pară fericiţi în momente în care nu sunt fericiţi. Dar nu sunt de condamnat. Pentru că în momentele în care eşti trist, e nevoie să îţi pui un zâmbet pe faţă ca să îţi treacă supărarea. Lumea nu vine să stea cu tine, să plângă cu tine. Şi asta nu doar în România. Nu o să fiu eu filozoful numărul 1, doar că "lumea vrea să te ştie bine, dar nu mai bine decât ei". Dacă eşti jos, nu o să vină nimeni să zică să te ajute. Nu vine nimeni să spună "hai, că te iau cu mine într-o afacere". Văd şi foarte mulţi oameni care vorbesc despre afaceri, ca şi cum ar fi foarte uşor să le faci. Eu cred că dacă aş şti să fac ceva, nu aş spune la 100.000 de oameni. Aş ţine pentru mine, să fac eu în primul rând bani foarte mulţi şi după aceea POATE aş mai da altcuiva. Dar din moment ce nu au reuşit ei să facă într-un domeniu...", a mai spus Torje. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Interviuri





pixel