Superliga Romaniei „M-a făcut să plâng!” Mărturisirile lui Bănel Nicoliță, la meciul FCSB - CFR Cluj

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul fotbalist român a recunoscut că momentele de pe Arena Națională l-au impresionat foarte mult, dezvăluind că atmosfera trăită sâmbătă seară a fost una senzațională.



Lui Nicoliță i-au dat lacrimile

Bănel Nicoliță a dezvăluit că s-a simțit extraordinar în timpul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, meci încheiat cu scorul de 1-0 pentru ardeleni. Rezultatul duelului dintre cele două formații n-a fost, însă, motiv de tristețe pentru fanii roș-albaștrilor. Ei au sărbătorit, alături de jucători, patron și staff, triumful din SuperLiga.

„Am stat chiar lângă nea Gigi la meciul cu CFR. Am fost pe stadion. A fost o nebunie totală și o nebunie imensă. M-a impresionat un gest pe care l-a făcut domnul Gigi Becali. La pauză meciului, domnul Gigi Becali a aruncat o cruce pentru un copil cu probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI Cine l-a convins pe Gigi Becali să revină pe stadion. „Ăla a fost un moment în care mi-am dat seama...”

M-a făcut să plâng, atât de tare m-a impresionat. Foarte frumos gestul, sincer. Vă dau cuvântul meu de onoare că mi-au dat lacrimile. Asta face dânsul tot timpul.

În rest, atmosfera a fost una senzațională. Am trăit-o și eu ca fotbalist, acum o trăiesc ca suporter. Acești băieți au făcut un campionat bun, din toate punctele de vedere și au meritat titlul. Nu cred că e cineva care să zică că FCSB nu a meritat. Chiar dacă au pierdut cu CFR, gândul lor era la sărbătoare. E greu să te concentrezi la un asemenea meci, sincer”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Becali își face planurile pentru Europa

Gigi Becali a declarat, din nou, că principalele sale obiective din momentul actual rămân legate de competițiile europene.

„Să mă laud eu, nu vreau, pentru că nu e meritul meu. Eu nu am mai fost la echipa asta de doi-trei ani. Nu mă mândresc, pentru că nu am avut eu o contribuție. Familia m-a determinat să vin la meci și am luat și călugării cu mine, pentru că m-au ajutat.

Atmosfera a fost extraordinară, scorul nu este nicio problemă, dar o echipă care nu mai are motivație... Nu e niciun fel de problemă, singura chestie pentru care voiam să câștig era ca să îl ajutăm pe Hagi (n.r. - Farul).

Problema e ce faci mai departe... Eu nu vreau sa iau campionatul să fiu campion, eu vreau să jucăm în Liga Campionilor. Și o să întăresc echipa, o să iau șase-șapte jucători. Vor veni doi-trei atacanți, nu știu cine acum. Coman va fi în preliminarii”, a mai declarat Becali la DigiSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?