Liga Campionilor Madrilenii au sărbătorit în stradă alături de formația Realului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

A fost mare sărbătoare în capitala Spaniei, după ce formația Real Madrid a reușit să cucerească cel de-al 15-lea titlu al competiției Ligii Campionilor, după victoria obținută în fața Borussiei Dortmund.



Real Madrid celebrează al 15-lea trofeu de Champions League

Real Madrid a sărbătorit duminică seară, în capitala Spaniei, câștigarea celui de-al 15-lea titlu de campioană a Europei din istoria sa, după victoria cu 2-0 obținută în fața formației Borussia Dortmund, sâmbătă seara, pe stadionul Wembley, în finala UEFA Champions League 2023-2024.

Jucătorii, staff-ul tehnic și membrii consiliului de administrație au părăsit stadionul Santiago Bernabeu la bordul a două autobuze, pentru a celebra „La Decimoquinta”, iar prima oprire a fost făcută la Catedrala Almudena, unde au fost primiți de cardinalul Jose Cobo Cano, arhiepiscopul de Madrid.

După ce a dedicat noul trofeu Fecioarei din Almudena, delegația madrilenă a fost primită de autoritățile locale, în cadrul unor ceremonii separate care au avut loc la sediul Comunității Madrid și la Primăria capitalei spaniole.

Campionii , întâmpinați de suporteri

Suporterii lui Real Madrid i-au așteptat pe jucători în celebra piață Cibeles, locul tradițional în care „galacticii” își sărbătoresc succesele și unde antrenorul Carlos Ancelotti și elevii săi au sosit la bordul unui autocar descoperit.

Cu această ocazie, căpitanul Nacho Fernandez a pus steaguri și eșarfe ale clubului Real Madrid pe Zeița Cibeles, pentru a doua oară în trei săptămâni, după ce echipa madrilenă sărbătorise anterior al 36-lea titlu de campioană a Spaniei în același loc.

„Fiesta” clubului Real Madrid s-a încheiat pe stadionul Santiago Bernabeu, unde jucătorii au fost așteptați de 70.000 de fani care au sărbătorit victoria.



Real Madrid a învins-o pe Borussia Dortmund în finala de pe Wembley prin golurile marcate de Dani Carvajal (74) și Vinicius Junior (83), după o primă repriză dominată de germani, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?