Liga Campionilor Manchester United, învinsă de FC Copenhaga. Maguire a provocat un penalty, Rashford a luat roşu direct. Toate rezultatele din Liga Campionilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Manchester United a produs surpriza serii de miercuri în Liga Campionilor, fiind învinsă de FC Copenhaga, în Danemarca. Iată toate rezultatele. 



Olandezul Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, învinsă cu 4-3 de FC Copenhaga, miercuri, în Liga Campionilor la fotbal, a declarat că eliminarea lui Marcus Rashford din prima repriză a schimbat total datele jocului.

Cred că mai întâi am jucat foarte bine până la cartonaşul roşu. Au fost cele mai bune (primele) 20 de minute pe care le-am văzut de la echipa mea. Eliminarea a schimbat totul. Apoi a devenit un alt joc. Dar, încă mai controlam jocul. Este foarte dezamăgitor. Am luptat atât de greu, am jucat atât de bine. Totuşi, nu am luat vreun punct, a declarat ten Hag după meciul în urma căruia diavolii roşii au devenit codaşii Grupei A, cu doar trei puncte.

Antrenorul olandez are dubii privind eliminarea lui Rashford din minutul 42, când, încercând să protejeze mingea, l-a călcat pe gleznă pe Elias Jelert: A fost o decizie dură. Alerga după minge. După analiza VAR, arbitru a mers la monitor. Cred că nu era sigur.

United a condus cu 2-0, prin dubla danezului Rasmus Hojlund (3, 28), dar apoi Marcus Rashford (42) a fost eliminat. Gazdele au reuşit să egaleze până la pauză, graţie golurilor înscrise de Mohamed Elyounoussi (45) şi Diogo Goncalves (45+9 - penalty), după un henţ comis de Harry Maguire. United a mai avut o dată avantaj, în urma golului marcat de Bruno Fernandes (69 - penalty), dar FC Copenhaga a punctat de două ori pe final, prin Lukas Lerager (83) şi Roony Bardghji (87), obţinând victoria.

Înfrângerea confirmă încă o dată sezonul slab al lui United, locul opt în Premier League, la care se adaugă eliminarea din Cupa Ligii engleze şi riscul tot mai mare de a rata optimile Ligii Campionilor.

La Copenhaga, United a încasat prima sa înfrângere în toate competiţiile după ce a avut un avans de două goluri, din septembrie 2014, când au pierdut cu 3-5 contra lui Leicester City.

United va juca în deplasare următorul meci din Liga Campionilor contra lui Galatasaray pe 29 noiembrie, scrie Agerpres. 

Bayern, Real Madrid, Real Sociedad şi Inter Milano, calificate deja în optimi 

Bayern Munchen, Real Madrid, Real Sociedad şi Inter Milano s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după victoriile obţinute în etapa a patra a grupelor.

Numărul echipelor calificate în optimi a ajuns astfel la şase, după ce marţi au reuşit acest lucru Manchester City, campioana en titre, şi RB Leipzig.

Bayern Munchen a învins-o greu pe Galatasaray Istanbul, cu 2-1. Harry Kane a semnat golurile bavarezilor (80, 86), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Cedric Bakambu (90+3).

Real Madrid a învins-o pe Sporting Braga la scor de forfait, 3-0, prin golurile reuşite de Brahim Diaz, Vinicius Junior şi Rodrygo. Lusitanii au ratat un penalty la 0-0, şutul lui Alvaro Djalo fiind apărat de ucraineanul Lunin.

Inter Milano a învins-o pe RB Salzburg cu 1-0, în deplasare, prin golul din penalty al lui Lautaro Martinez (85). Victoria echipei nerazzurra a calificat-o în optimi şi pe Real Sociedad.

Arsenal a dispus de Sevilla cu 2-0, într-un meci arbitrat de românul Istvan Kovacs, golurile fiind marcate de Leandro Trossard (29) şi Bukayo Saka (64).

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel