Superliga Romaniei Marcel Pușcaș crede în șansele FC U Craiova de a prinde un loc de baraj. „Pe noi ne preocupă mai puțin alții”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oficialul clubului FC U Craiova încă are speranțe în șansele echipei din Bănie de a se salva de la retrogradarea directă, spunând că oltenii pot câștiga în fața sibienilor de la FC Hermannstadt.



Nu se mai fac „blaturi”, spune Pușcaș

Oficialul din Bănie a răspuns acuzațiilor patronului botoșănenilor, spunând că meciurile trucate aparțin unei alte perioade a fotbalului. „Nu cred că au fost contracandidate care și-au câștigat prea ușor punctele. Chiar am făcut o declarație la o afirmație a domnului Iftime cum că U Cluj nu a jucat cu doi titulari la Craiova. Era vorba că Neluțu Ovidiu Sabău nu i-a băgat pe Popa și Chipciu, iar acest lucru ne-ar fi ajutat să obținem victoria. O afirmație foarte clară, dar mă rog!

A vrut să pună puțină presiune pe unii adversari, îl înțeleg pe domnul Iftimie. Se mai poartă chestia asta... Referitor la acel meci, RMN-ul lui Popa ducea la a nu juca. Iar la Chipciu nu știu ce a fost. Dar dacă Sabău ar fi făcut ceva în felul acesta, nu trebuia să îl bage pe Nistor, care avea și o mască pe figură. E și un pion important pentru U Cluj.

Așa puteam să zic și eu că s-a vorbit cu Hanca să se rateze penalty la Ploiești și așa mai departe. Eu nu cred că acum se mai poartă lucrurile astea. Important ca noi să ne facem treaba și facem cele trei puncte, iar jucătorii să joace așa cum au demonstrat că pot înainte”, au fost declarațiile lui Marcel Pușcaș.

„Trebuie să învingem!”

De asemenea, Pușcaș a părut încrezător în șansele Craiovei de a prinde un loc de baraj, spunând că oltenii pot câștiga cu formația FC Hermannstadt, pentru a-și mări șansele de salvare de la retrogradarea din SuperLigă.

„Nu credeam nici noi că vom ajunge aici și nu cred că o făcea nimeni... Din păcate, suntem în situația asta și au mai fost și alte echipe așa. Voluntari acum câțiva ani, Astra. Asta e! A fost un ciclu rău și sper ca în ultima etapă să batem la Sibiu și să beneficiem și de o conjunctură favorabilă din partea altor contracandidate. Nu știu ce calcule pot fi, dar nu cred că toate echipele angrenate în disputa asta pentru evitarea retrogradării vor câștiga.

Ce-i sigur este că noi trebuie să învingem... Pe noi ne preocupă mai puțin alții și așa trebuie să fie. Eu cred că dacă vom câștiga, vom putea să prindem loc de baraj. Toate meciurile sunt importante, nu suntem doar noi în situația asta. Toți care joacă cu sabia deasupra capului trec printr-o situație similară. Nu va fi ușor nici pentru Voluntari, nici pentru Botoșani, nici pentru Iași“, a declarat Marcel Pușcaș, la Fanatik Superliga.

„Sunt meciuri cu miză, care sper să se joace corect din partea tuturor. Cei de la Craiova pot avea probleme. Sunt jucători care nu sunt obișnuiți cu miza și de aceea au ajuns și aici. Nu știu din ce cauză, pentru ar trebui să fie obișnuiți așa.

La meciurile acestea cruciale nu toți reușesc să se concentreze și să reacționeze așa cum îi vedem de obicei. Și noi am făcut meciuri încântătoare cu Farul, dar nu aveam miza rezultatului imediat. Așa cum și Botoșani a avut un parcurs foarte bun anul acesta în play-out...”, a mai declarat oficialul din Bănie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?