Fotbal Marcel Puşcaş, despre Daniel Opriţa: Antrenor bine pregătit, cu ghinionul să nu aibă obiective. La Steaua o lălăie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcel Puşcaş, directorul sportiv al celor de la FC U Craiova, a văzut meciul pierdut de Steaua cu CS Mioveni, care a consfinţit ratarea playoff-ului ligii secunde de către "militari", şi a tras concluziile despre Daniel Opriţa. 



Steaua Bucureşti a pierdut cu 2-0 meciul cu CS Mioveni şi a ratat, matematic, şansa de a juca în playoff-ul ligii secunde. Chiar dacă nu are drept de promovare, echipa din Ghencea avea ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele 6 locuri ale campionatului, însă în acest moment este pe locul 10. Marcel Puşcaş a fost impresionat de CS Mioveni, dar i-a criticat pe cei de la Steaua. 

"LIGA A 2-ADESPRE MIOVENI - CSA STEAUA.

Am văzut meciul. 2-0 pentru Mioveni. Miza pentru Mioveni era accederea în play- off. Pentru Steaua, miza era doar să toace banii armatei. Fiecare cu miza lui.

Meciul a fost incrâncenat, cu faulturi, cartonașe și nimic spectaculos. S-a consumat energie cu mari lipsuri tehnice de ambele părți. M-a interesat doar evolutia unui jucător. A evoluat bine, sigur și cu personalitate. Ce m-a impresionat insă a fost moralul și determinarea celor de la Mioveni. O echipă mică, dintr-un oraș frumușel dar mic. Au alergat, s-au zbătut și în final au reușit să intre în primele șase din L2. Spiritul jucătorilor argeșeni a bătut salariile, primele, condițiile în general și vezi Doamne!, falsa importanță a Stelei de armată. Vorba lui Crujff: - "în teren nu joacă geamantanul cu bani!". Bravo, Mioveni!M ioveniul după acest meci și dovada ambiției va fi o nucă tare și pentru playoff L2 și pentru baraj.

Despre Steaua, îmi pare rău pentru Oprița. Un antrenor tânăr, bine pregătit dar care are ghinionul să nu aibă obiective. A demonstrat la Juventus Colentina că știe să promoveze din L3 în L2 și L1. La Steaua o lălăie", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook.

Daniel Opriţa spune că Steaua nu a pierdut calificarea în playoff cu Mioveni 

"Eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat și ne-am bătut joc de ocazii. Cum au fost jocuri în care adversarul nu a trecut de jumătatea terenului, cu Alexandria acasă, cu Slatina.

Șase puncte. Alea ne-au terminat pe noi. Le-am spus jucătorilor la momentul ăla. Nu știu, probabil și schimbările astea din lot, am schimbat mulți jucători, străini. Dar, totuși, să văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine", a declarat antrenorul după partida pierdută de elevii săi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?