Superliga Romaniei Marcel Puşcaş îl numeşte pe Daniel Niculae "preşedintele suporterilor". "Dl Şucu va trebui să îi retragă semnătura şi să îşi pună omul de încredere la club"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Niculae este numit "preşedintele suporterilor" de către Marcel Puşcaş, directorul sportiv al celor de la FC U Craiova, după ce preşedintele FC Rapid a fost dus la audieri într-un dosar care vizează, printre altele, introducerea de materiale pirotehnice pe stadion. 



Daniel Niculae are acum calitatea de suspect în dosar şi este cercetat în stare de libertate. Conform Digi24, procurorii ar fi interceptat o convorbire telefonică între Daniel Niculae şi Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleştenilor, în care preşedintele FC Rapid îşi dă acordul pentru spectacolul pirotehnic  de la meciurile Rapidului. 

Marcel Puşcaş îl avertizează pe Dan Şucu că Daniel Niculae este mai mult "preşedintele suporterilor" şi că trebuie să îi retragă dreptul de semnătură. 

"E adevărat, l-am făcut frustrat, m-a făcut frustrat. Eu când n-am avut serviciu la alții, am fost președinte și director la mine  Sunt și azi. De 34 de ani. Indiferent de diferențele dintre noi intru citirea și înțelegerea Baltagului, de anii de fotbal, de umilirea din 2021 când dorea să-și croiască drumul pentru postul visat, azi sunt alături de el.

Ce naiba a făcut? A acceptat plata unor coregrafii care nu presupuneau neapărat puști, mitraliere. Dura lex, sed lex se zice. Poate fi cel mult complice la rostogolul problemelor lui alde Bocciu. Când nu poți să-ti vezi de treabă și de club și te interesează mai mult susținerea galeriei și accepți acest lucru nu poți fi în regulă. Am procedat la fel în urmă cu 30 de ani. La Steaua. Cu Jan Pavel și Marin.

Diferența este că le-am dat bani din buzunarul propriu. E drept, nu era nici o lege la vremea respectivă.

Și Rapidul, prin președintele devenit președinte prin susținerea lui Bocciu a trebuit să nu rămână dator. Daniel, numit și Niculae este președintele suporterilor. Concesii trebuia să facâ", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook.

"Dl Şucu va trebui să-i retragă semnătura şi să îşi pună omul de încredere la club"

Marcel Puşcaş îl sfătuieşte pe Dan Şucu să îl schimbe din funcţie pe Daniel Niculae, pentru a avea control total la club. 

"Compatibilitatea dintre Șucu și Niculae este citirea Baltagului. Șucu l-a citit, Niculae, ba. Niculae este mai aproape de Bocciu și este departe de Șucu. E alt registru gen, Să moară mama!, pe ochii mei. Nicidecum Vitoria Lipan.

Pentru Șucu e greu de înteles. Pentru D. Niculae e normal. Care-i compatibilitatea? Sunt sigur că Niculae nu va păți mai nimic. Un an de neprezență pe stadion. Cel mult. Dl Șucu va trebui să-i retragă semnătura și să-și pună omul de încredere la club. De urgență.

În acest fel, având controlul total, într-un an-doi poate deveni un fel de Gigi Becali iar Mobexpertul poate deveni cel mai injurat brand. De ce? De fotbal. Trăim în România", a completat Puşcaş.

Dan Şucu a anunţat că, pentru moment, nu ia în calcul schimbarea lui Daniel Niculae din funcţia de preşedinte al FC Rapid. 

"Pe baza a ce ştim în clipa de faţă, nu. Noi aşteptăm să aflăm toate lucrurile care sunt de aflat şi atunci putem decela. Dar nu cred că e cazul. Nu am văzut pe cineva mai implicat în tot ce are legătură cu Rapid decât Nico. Am vorbit cu el, mi-a explicat despre ce e vorba. Nu am ceva pe care să pun mâna şi să spun că e din afara...

În momentul ăsta, nu avem nimic să ne reproşăm legat de cum organizăm meciurile. Dacă prin această investigaţie vom vedea că e ceva în plus care ne scapă, ne vom adapta", a declarat Dan Şucu la conferinţa de presă de la stadionul Giuleşti. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?