Stiri Marcelinho, fostul fotbalist al Valenciei, a fost răpit şi ameninţat cu arma. Cinci persoane au fost arestate

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcelinho, fostul jucător al Valenciei şi fost internaţional brazilian, a fost răpit de mai multe persoane şi forţat cu arma să le dea bani. 



Fostul internaţional brazilian Marcelinho Carioca, care a evoluat la cluburi de fotbal ca Valencia şi Corinthians, a declarat după ce a fost eliberat de răpitorii săi că a fost ameninţat cu arma ca să le transfere bani, transmite EFE.

Poliţia din Sao Paulo a informat, într-o conferinţă de presă la care a participat şi fostul jucător, că a arestat cinci persoane sub acuzaţia de răpire şi extorcare, pentru că l-au obligat pe Marcelinho Carioca să transfere suma de circa 8.000 de dolari în conturile răpitorilor.

Fostul fotbalist a povestit că trei persoane l-au abordat sâmbătă dimineaţă în partea de est a oraşului Sao Paulo, după ce s-a deplasat la casa unei prietene pentru a-i oferi bilete la un concert: Mi-au dat o lovitură în cap şi când am intrat în maşină mi-au pus o glugă pe faţă şi nu am văzut nimic.

Răpitorii i-au transportat pe Marcelinho Carioca şi pe prietena lui într-o locuinţă unde l-au ameninţat cu o armă, i-au cerut parola de la mobil şi l-au obligat să le transfere bani în conturile lor.

"Nu este uşor să ai o armă îndreptată spre cap tot timpul"



Nu eram îngrijorat de bani, ci de viaţa mea şi a prietenei mele. Le-am spus că vreau doar să mă elibereze. Nu este uşor să ai o armă îndreptată spre cap tot timpul, a sus Marcelinho Carioca.

Răpitorii, a adăugat fostul jucător, l-au obligat apoi să înregistreze un videoclip postat pe reţelele de socializare în care mărturisea că avea o relaţie cu prietena sa şi că a fost sechestrat de soţul ei.

Marcelinho Carioca, 51 ani, a precizat în conferinţa de presă că nu are nicio relaţie sentimentală cu prietena sa, iar poliţia a confirmat că asemenea videoclipuri sunt obişnuite pentru a induce în eroare anchetatorii.

În urma unui denunţ anonim, poliţiştii s-au deplasat la casa în care se presupunea că se află peroanele răpite şi au reuşit să-i elibereze pe cei doi.

Ca fotbalist, Marcelinho Carioca a debutat în 1988 la Flamengo, ulterior s-a transferat la Corinthians şi în 1997 a avut o scurtă perioadă în care a jucat la Valencia. Excelent executant de lovituri libere, motiv pentru care a primit porecla Piciorul îngerului, el a jucat patru meciuri la Selecao, pentru care a marcat două goluri, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel