Superliga Romaniei Marea problemă a lui Ştefan Târnovanu, scoasă în evidenţă de Helmuth Duckadam

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

"Apără Duckadam" sunt cuvintele care l-au trimis direct în istoria fotbalului românesc pe Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, echipă care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Acum, fostul goalkeeper scoate în evidenţă problema principală a portarului FCSB-ului, Ştefan Târnovanu, care în ultimele etape a încasat goluri pe care le putea evita. 



În meciul cu Rapid, de pe Arena Naţională, Târnovanu a primit gol pe colţul scurt de la Ermal Krasniqi, în timp ce la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe a ieşit greşit pe o centrare, iar Florin Ştefan a stabilit scorul partidei, 2-2. 

"E golul lui, asta e clar, a avut o ieșire greșită, iar pe FCSB a costat-o victoria. Nu cred că este vorba despre emoții, sunt aproape campioni, despre ce emoții să fie vorba? Ce emoții să mai ai în situația aceasta?!

Târnovanu are mari probleme mari la ieșirile pe centrări, este evident și am tot spus-o. Aduceți-vă aminte ce s-a întâmplat sezonul trecut, cu Farul, în penultima etapă de campionat! A ieșit eronat și le-a dat șansa celor de la Farul să revină în joc. Poate câștigau titlul atunci, cine știe...?

E ciudat. Ieșirile acestea pe centrări au devenit un procedeu pe care puțini dintre portari îl mai învață, mai nou. Deci nu e singurul care are probleme de acest gen”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP

Târnovanu şi-a turnat cenuşă în cap şi spune că sărbătoarea titlului e amânată din cauza lui 

”Amânăm titlul din cauza mea, vreau să încep prin a îmi cere scuze colegilor. Mi-am bătut joc de două puncte, dar mai sunt două meciuri și un singur pas de făcut. Este doar vina mea, sunt două puncte pe care le-am pierdut. 

Suntem la cel mai important club din țara asta. Dacă tu nu ai puterea să treci peste orice se spune... Până acum, toată lumea spunea că sunt cel mai bun, după un meci nu cred că sunt cel mai slab. 

A ieșit un scandal fără sens. Eu am spus doar că îmi fac bagajul și sper să fiu la EURO. 

Încă nu am pierdut titlul, suntem foarte aproape și vom face tot posibilul să câștigăm cu Farul”, a spus Ștefan Târnovanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel