Superliga Romaniei Marian Brăilescu pleacă din funcţia de preşedinte SC Oţelul Galaţi. "O călătorie incredibilă, plină de provocări şi realizări"

Data publicării:
Sursa: ascotelul.ro
Sursa: ascotelul.ro

SC Oţelul Galaţi rămâne fără preşedintele Marian Brăilescu, la doar câteva ore după calificarea în sferturile Cupei României."Astăzi, închei mandatul meu ca președinte al SC Oțelul Galați și doresc să vă transmit sincerele mele mulțumiri pentru susținerea constantă pe parcursul acestei perioade.

A fost o călătorie incredibilă, plină de provocări, dar și de realizări, iar contribuția voastră la această echipă a fost esențială. Împreună, am depășit obstacole și am trăit momente memorabile pe stadion. Echipa noastră a avut parte de susținerea voastră ferventă în fiecare meci, iar pasiunea voastră a fost un motor de inspirație pentru mine, pentru echipă. Cu toții am făcut parte dintr-o familie, o comunitate unită de dragostea pentru fotbal și pentru Oțelul Galați.

Când am preluat mandatul de președinte în 2021, am găsit clubul nostru, Oțelul Galați, într-o situație dificilă. Drumul către performanță părea presărat cu provocări imense, iar mulți dintre noi erau conștienți de munca enormă necesară pentru a readuce echipa la gloria sa de odinioară. Cu pasiune, angajament, am reușit împreună să depășim obstacolele și să construim o echipă puternică și unită. Astăzi, închei acest capitol cu bucuria și satisfacția de a revedea Oțelul Galați în prima ligă. A fost o călătorie plină de lecții și reziliență, iar succesul obținut nu ar fi fost posibil fără sprijinul lui Dorinel Munteanu, al tuturor colegilor și partenerilor, dar și al vostru suport necondiționat, al suporterilor noștri devotați", a transmis Marian Brăilescu, conform unui comunicat publicat pe site-ul clubului.

"Împreună, am scris istorie"

"Împreună, am demonstrat că pasiunea și credința într-un obiectiv comun pot schimba cursul unei întregi echipe și pot aduce visurile la realitate. Această realizare nu este doar a mea sau a echipei de conducere, ci a întregii comunități Oțelul. Suntem acum în prima ligă, iar această reușită ne umple de mândrie și satisfacție. Împreună, am scris istorie și am transformat adversitățile în motivația noastră către succes.

Le mulțumesc tuturor celor implicați în această frumoasă aventură: jucătorilor, antrenorilor, personalului administrativ, sponsorilor, autorităților locale și, desigur, vouă, suporterilor noștri devotați. Sper ca cei care doresc să conducă acest club în continuare să o facă cu responsabilitate, cu speranța că vor continua să aducă stabilitate și succese în viitor.

În final, sper ca voi, suporterii, să continuați să fiți alături de Oțelul Galați, să susțineți echipa și să construiți împreună un viitor strălucit pentru clubul nostru iubit. Vă mulțumesc pentru toate momentele minunate și vă asigur că voi rămâne întotdeauna suporter oțelar, cu inima roș-alb-albastră!", a completat acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel