Superliga Romaniei Marian Drăghiceanu, golgheterul celor de la CSM Reşiţa, următorul transfer al celor de la Oţelul Galaţi

Data actualizării: | Data publicării:
sursa: Pexels
sursa: Pexels

Marian Drăghiceanu, căpitanul şi cel mai bun marcator în ultimul sezon al celor de la CSM Reşiţa, urmează să semneze cu Oţelul Galaţi. Anunţul a fost făcut de Cristian Bobar, preşedintele clubului. 

”Noi am prezentat săptămâna trecută prelungirea, dar i-am dat cuvântul și pentru mine acesta este cel mai important, cuvântul. Îi mulțumesc frumos. El și-a făcut datoria la Reșița. Are un contract semnat cu noi, dar cuvântul e mai presus de toate și i-am promis că dacă are ofertă din Liga 1 sau din străinătate îi dăm drumul. Și cuvântul rămâne cuvânt.

Probabil că am pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, dar vom găsi soluții. Este golgheterul Ligii a 2-a, alături de Chipirliu. Este o pierdere, dar acum fotbalul se joacă în continuare. Este șansa lui, până la urmă și eu chiar mă bucur pentru el. Momentan este în vacanță și urmează să se alăture Oțelului de luni”, a spus Bobar pentru Liga2.ro.

Drăghiceanu, venit la Reşiţa de la Rapid în 2021, a marcat 14 goluri în sezonul recent încheiat şi a încheiat campionatul pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, de la CSA Steaua. A jucat 23 din cele 25 de meciuri ale reşiţenilor în sezonul trecut. 

Drăghiceanu este al 6-lea transfer al celor de la Oţelul din această vară după Neluţ Roşu, Cristian Chira, Iustin Popescu, Stipe Juric şi Vasilje Djuric. 

De menţionat este faptul că Oţelul l-a păstrat şi pe Joao Lameira, însă clubul nu a anunţat momentan dacă este vorba despre o prelungire a împrumutului sau un transfer definitiv. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel