Superliga Romaniei Marian Iancu îi critică pe şefii Rapidului. "În antiteză completă cu ce înseamnă performanţa. Am fost luat ca duşman de Şucu şi Angelescu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marian Iancu, fostul finanţator al celor de la Poli Timişoara, a criticat din nou conducerea Rapidului şi a trimis câteva săgeţi şi spre Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor. "Din minciună şi din iluzii vândute, nu se pot crea valori şi nu se poate puncta în campionat. Mi-e şi jenă să merg mai departe şi să continui retorica mea vizavi de ceea ce face administraţia clubului Rapid. În competiţie cu tribuna, cu spiritul rapidist, cu emoţia celor 100 de ani, cu un stadion cochet, mic, dar care face o presiune fantastică şi care împinge şi stoarce proprii jucători, îi obligă să joace la capacitate maximă fără nicio rezervă de calitate, tu, ca administraţie, eşti într-o antiteză completă cu ceea ce înseamnă nivelul de performanţă. Nivel pe care din gură nu ţi-e greu să îl propovăduieşti, dar să nu faci tu nimic din ceea ce ai ca obligaţie, de la investiţie, la administrare, la conectare cu ce înseamnă fotbalul la nivelul la care vrei să ajungi", a declarat Marian Iancu în cadrul podcastului Victory Extra Time. 

Înţepături pentru Victor Angelescu

CITEŞTE ŞI Victor Angelescu îi dă replica lui Marian Iancu. "Ce ne spune de fapt să facem? Să ajungem ca Poli Timişoara? Niciodată nu o să facem asta"

"Sunt născut în Giuleşti. Mi-a plăcut fotbalul de mic şi nu puteam să ţin cu altă echipă, întotdeauna am fost rapidist, într-o mică familie de rapidişti. Eram o gaşcă întreagă de rapidişti, mergeam pe stadion în Giuleşti, după aceea mergeam în Republicii, în Divizia a doua. Mergeam cu steagul. Nu am cum să nu fiu supărat când lucrurile sunt atât de evidente. Întotdeauna, când am avut ocazia, am spus. Din momentul ăla am fost luat ca duşman de Şucu şi de Angelescu. Lui Angelescu nici nu are rost să îi dau o replică. L-am văzut ieşind şi vorbind la adresa mea ca şi conducător care în fotbal nu am făcut nimic, nu am avut performanţe. Să ajungă ei să scoată campioni europeni din preliminarii de Champions League, să ajungă în cupele europene, să ajungă vicecampioni. Am dat atâtea generaţii de jucători, am investit în Timişoara, în tineri. Nu are rost să intru într-o polemică cu unul dintre cei responsabili de ce se întâmplă la Rapid", a mai declarat Marian Iancu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel