Superliga Romaniei Marius Avram: Sebastian Colţescu va avea o problemă serioasă, dacă a fost sunat de Daniel Niculae şi nu a anunţat imediat CCA

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Avram, fost arbitru, a comentat presupusa discuţie dintre Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, şi Sebastian Colţescu, arbitrul VAR de la meciul FC Rapid - FCSB de pe Arena Naţională, reieşită din stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Liviu Ungurean, cunoscut drept "Bocciu", liderul de galerie al giuleştenilor. 



"Da. Nu...nu dă drumul! Si dacă dă drumul, iși asumă... își asumă arbitrul! Dar am vorbit și cu COLȚESCU și a zis, dați, bă, cu ce vreți!", i-a zis Daniel Niculae lui Liviu Ungurean într-una dintre discuţiile avute în ziua meciului cu FCSB. 

Marius Avram a comentat posibila discuţie dintre arbitrul Colţescu şi Daniel Niculae. 

"Mie nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. În primul rând, nu e treaba arbitrului, înainte de meci, să discute cu conducătorii despre torţe şi aşa mai departe. Dacă ar fi venit la mine, aş fi zic că nu e treaba mea, să se discute cu reprezentantul Ligii Profesioniste, el se ocupă de asta. Eu pun în aplicare regulamentul, dacă se întâmplă să se arunce cu torţe, opresc meciul şi aşa mai departe. Dar nu a venit nimeni la mine să îmi zică să îi las să dea cu petarde. 

Eu nu am mai auzit de aşa ceva, ca un conducător de club să discute cu un arbitru despre ceva ce nu e treaba arbitrului. Adică gestionarea petardelor. Este foarte surprinzător ce s-a întâmplat în cazul ăsta. Am văzut stenogramele, şi am văzut ora. Scria ora 13:59 când vorbea conducătorul cu şeful galeriei şi spunea că a vorbit cu Colţescu. Pe mine m-a surprins asta, pentru că înainte de meci arbitrii nu au voie să intre în contact cu conducătorii de club. E complet interzis acest lucru. Dacă se întâmplă să sune vreun conducător, sau să te întâlneşti cu un conducător pe stradă şi să îl saluţi, instantaneu trebuie să anunţi Comisia Centrală. Ok, au vorbit despre petarde, dar despre ce au mai vorbit? Ce alţi arbitri au mai fost sunaţi înainte de meci? Mi se pare destul de serios cazul ăsta. 

Dacă Sebastian Colţescu a fost sunat şi nu a anunţat Comisia Centrală imediat, va avea o problemă serioasă. Pentru că este obligat prin regulamentul disciplinar să anunţe imediat când se întâlneşte sau discută cu vreun conducător înainte de meci", a declarat Marius Avram la Arena Sport.ro. 

Jurnalistul Dan Udrea a spus că Sebastian Colţescu a recunoscut deja în faţa CCA că a discutat cu Daniel Niculae în ziua meciului dintre FC Rapid şi FCSB. 

”Din ce ştiu eu, Colţescu a confirmat la CCA că a vorbit cu Daniel Niculae. Deci, există discuţia. Că tot vorbeam noi, ieri, că poate n-a existat şi i-a zis lui Bocciu aşa, ca să braveze. A doua, Vassaras a fost foarte deranjat de chestiunea asta, că numele unui arbitru apare în contextul acesta, în stenograme”, a spus Dan Udrea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel