Superliga Romaniei Marius Coman, noul jucător al Sepsi OSK. Mesajul oficial al clubului

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Clubul de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat în mod oficial transferul atacantului în vârstă de 27 de ani, de la reprezentanta ligii secunde, Corvinul Hunedoara.



Marius Coman, prezentat ca jucător al clubului Sepsi

Marius Coman, fost fotbalist al Corvinului Hunedoara, a semnat cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe. Această nouă mutare a fost confirmată, zilele trecute, de antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim, ca astăzi, 21 mai, oficialii celor de la Sepsi OSK să oficializeze mutarea atacantului.

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu atacantul Marius Coman, care ultima dată a jucat la Corvinul Hunedoara, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și pentru Academica Clinceni, CFR Cluj, Universitatea Cluj, CSM Reșița, Comuna Recea sau Petrolul Ploiești.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe trei ani cu clubul nostru.

Îi urăm mult succes lui Marius alături de Sepsi OSK!”, a fost mesajul clubului din Sfântu Gheorghe.

Maxim, conștient de valoarea lui Coman

Tehnicianul Corvinului a declarat că atacantul echipei transilvănene a semnat cu Sepsi OSK, întrucât deja exista o înțelegere între el și club: „Marius Coman a semnat cu Sepsi. Asta a fost înțelegerea cu el. A semnat cu noi pe doi ani, cu condiția să poată pleca dacă primește o ofertă mai bună”, au fost declarațiile lui Maxim, pentru iAMsport.ro.

Marius Coman a semnat cu gruparea din Hunedoara în anul 2022, când echipa se afla în Liga a III-a. Acesta s-a remarcat în competiția din Cupă, reușind să înscrie de șase ori în șapte meciuri. De asemenea, Coman a înregistrat și două pase decisive. 

Mai mult decât atât, evoluția lui Coman a fost una pozitivă și în cadrul finalei Cupei României, marcând primul gol pentru hunedoreni, în minutul 39 al partidei. Evoluția lui Coman a fost bună și în campionatul ligii secunde de fotbal, înregistrând 10 goluri în totalul celor 28 de meciuri în care a jucat.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?