Superliga Romaniei Marius Lăcătuș bate obrazul oficialilor rapidiști, în cazul lui Niculae: „Trebuia mai mult respectat de către patroni”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Acționarul majoritar al clubului giuleștean a oferit o serie de explicații privind încetarea colaborării cu Daniel Niculae.Lăcătuș: „Nico a făcut extrem de multe”

„Prea multe concluzii nu vreau să trag eu. Mă îndoiesc că dacă Daniel Niculae era un dur în relațiile cu jucătorii sau cu antrenorii, iar rezultatele erau aceleași, Nico nu era dat afară. Probabil se întâmpla același lucru.

Poate aceste lucruri i-au fost aduse la cunoștință domnului Șucu și nu i-au plăcut. Poate cineva de acolo i-a transmis asta. În momentul în care sunt rezultate negative, se caută un țap ispășitor. De cele mai multe ori este antrenorul, mai puțin jucătorii și după se trece la nivelul următor.

Când s-a făcut legătură și cu problemele pe care Nico le-a avut din punct de vedere legal, poate a fost forma cea mai ușoară pentru a se despărți de el.

Totuși, nu trebuie uitat - și o spun eu, care sunt un stelist adevărat - acest om a venit când Rapidului îi era foarte greu. Un jucător ca Nico a venit să joace în Liga 4 până la promovare. A făcut extrem de multe.

Cred că trebuia mai mult respectat de către patroni. Probabil să fi rămas în cadrul clubului dacă își dorea și el acest lucru.”, a spus Marius Lăcătuș, în emisiunea Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI Florin Prunea explică declarațiile lui Dan Șucu la adresa lui Daniel Niculae. „Bate apropo la ce s-a întâmplat la echipă”

Afirmațiile lui Dan Șucu despre Daniel Niculae

„Daniel Niculae este un băiat excepțional, a făcut foarte multe lucruri bune aici, și sunt convins că va mai lucra împreună cu noi și va face lucruri bune în continuare. Nu există o obișnuință a noastră să ne spălăm lucrurile în public.

Singurul lucru pe care nu l-am considerat la locul lui este pentru un conducător, pentru cineva care conduce și care trebuie să pună lucrurile la punct, diferența dintre un băiat bun și un băiat corect. 

Un lider nu poate fi băiat bun. Trebuie să fie hotărât, decisiv, sever, și să judece cu aceeași măsură, indiferent cine e în fața lui. Fără parti-prix-uri, fără dușmănii, fără prietenii, pur și simplu echilibrat. Băieții buni nu sunt întotdeauna și lideri buni”, a spus Dan Șucu, într-o conferință de presă susținută miercuri, 12 iunie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel