Superliga Romaniei Marius Măldărăşanu, impresionat de galeria lui Dinamo. "Jos pălăria"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo a pierdut primul meci din playout, scor 0-3 cu Hermanstadt în deplasare, însă fanii dinamovişti au impresionat. Aceştia nu au încetat să îşi susţină favoriţii, în ciuda scorului de pe tabelă. 



Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 38, Raul Opruţ a majorat diferenţa în minutul 41, iar în minutul 46 Neguţ a închis tabela. Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, i-a lăudat pe fanii dinamovişti la finalul meciului. 

"M-a impresionat galeria lui Dinamo. Să cânţi aşa, la 0-3 pentru adversar. Este ceva extraordinar să ai aşa suporteri în spate, în situaţia în care sunt şi în care au fost... jos pălăria", a declarat Marius Măldărăşanu. 

”Am făcut pressing sus, au greșit foarte multe mingi, noi am profitat. Am fost și noi agresivi, dar ei au făcut multe faulturi la limită. Din punct de vedere defensiv am fost foarte bine, ei nu au contat în atac.

O primă repriză bună, a doua gestionată așa cum trebuie, 3 puncte, începem play-out-ul cum trebuie, felicit băieții, felicit publicul", a mai spus antrenorul lui Hermanstadt. 

Dinamoviştii s-au recunoscut învinşi, dar nu se dau bătuţi

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a spus după meci că Dinamo mai are 8 finale de jucat. 

”Este fotbal, se poate întâmpla orice, dar astăzi prea puțin, mai ales pe partea ofensivă. Am pierdut mingea mult prea ușor. Am avut o peluză fantastică în seara asta, din păcate Hermannstadt este o echipă foarte bună, mai ales acasă, cred că nu a pierdut niciun meci pe teren propriu. Ne-au dominat total.

Cu siguranță nu vom juca așa mai departe, a fost un accident, am întâlnit o echipă puternică și asta a fost. Nu înseamnă că nu am luptat pentru minge, dar atât s-a putut astăzi. Nu este vorba de atitudine, suntem un grup unit. Am pierdut o luptă, dar mai avem încă 8. La Sibiu suntem ca acasă, mereu vin în număr cât mai mare”, a declarat Răzvan Patriche după Hermannstadt - Dinamo 3-0.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?