Superliga Romaniei Marius Ştefănescu se apără, după ce a fost acuzat că a luat galben intenţionat la Ploieşti pentru a nu juca împotriva FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Ştefănescu, mijlocaşul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a fost suspendat pentru meciul cu FCSB din prima etapă a playoff-ului, iar acest lucru a dus la o serie de speculaţii şi acuze venite din partea oficialilor Rapidului. 



Înaintea meciului de pe Arena Naţională, Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, a spus că Marius Ştefănescu a luat deliberat cartonaş galben cu Petrolul pentru a nu juca împotriva celor de la FCSB, acuzând că există deja un acord de transfer din vară pentru Ştefănescu la formaţia roş-albastră. FCSB a învins Sepsi cu 2-1 în prima etapă din playoff. 

"Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut", a declarat Victor Angelescu.

Marius Ştefănescu se apără

Mijlocaşul celor de la Sepsi s-a apărat, într-un interviu, şi spune că nu ştia că Sepsi va juca împotriva lui FCSB în prima etapă a playoff-ului. 

"Nu am vrut să răspund deloc la aceste acuzaţii, dar am văzut în aceste 3-4 zile că s-a vorbit foarte mult şi s-a exagerat, de aceea am zis că trebuie să spun că sunt lucruri neadevărate. Toată lumea mă ştie, îmi ştie caracterul, eu nu m-am gândit niciodată să iau acel galben ca să nu joc cu FCSB. Eu nici nu ştiam că în prima etapă vom juca cu FCSB, pentru că ştim că ultimele 2 locuri din playoff s-au decis în ultima etapă. Noi puteam să terminăm şi pe locul 5 şi să jucăm contra Rapidului sau CFR-ului, că nici acolo nu se ştia. 

Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul.

Îmi aduc bine aminte de galbenul ăla cu Petrolul. A fost un meci cu presiune, ne doream să intrăm în playoff. Când am luat golul în minutul 88, mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund atunci pe teren. Chiar am crezut că le dăm gol în ultimele 5 minute. Şi atunci, am avut şi eu un gest nesportiv, le-am făcut semn să tacă. Arbitrul m-a văzut şi mi-a dat acel galben. Dar nu m-am gândit că acel galben o să scoată atâtea acuzaţii asupra mea", a declarat Marius Ştefănescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?