Fotbal Marius Şumudică a fost la un pas să fie concediat de Gaziantep, dar a reuşit să schimbe decizia clubului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, la care sunt legitimaţi românii Florin Niţă, Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi Denis Drăguş, nu traversează cea mai bună perioadă. Antrenorul român a fost la un pas de concediere luni, însă a reuşit să schimbe decizia conducerii. Anunţul demiterii sale a fost făcut de un jurnalist turc, Ali Budak, care ulterior a explicat ce s-a întâmplat în şedinţa pe care Şumudică a avut-o cu conducerea. 

"Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yilmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12:00, s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yilmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16:00, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gencturk, au fost chemaţi la sediul clubului. În discuție telefonică avută cu asistentului lui Şumudică s-a spus: ′Vino, îţi vom încheia înţelegerea′.

Şumudică si asistentul său s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat", a fost anunțul lui Ali Budak pe Twitter.

Gaziantep are 28 de puncte acumulate şi se află doar pe locul 17 în clasament. 

Marius Şumudică a povestit ce a vorbit cu cei din conducere 

Antrenorul Marius Şumudică a anunţat că va face tot ce depinde de el pentru ca Gaziantep să se salveze de la retrogradare. Când a venit la club, în toamnă, Gaziantep nu avea niciun punct. 

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare.

Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel