Fotbal Marius Şumudică a spus că el a vrut să plece de la Gaziantep şi că luase decizia de câteva săptămâni

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep după înfrângerea cu Antalyaspor, scor 1-0. La revenirea în România, antrenorul a spus că el a vrut să plece de la club. 



Marius Şumudică semnase toamna trecută cu Gaziantep, pe care o preluase cu zero puncte după cinci etape. I-a transferat acolo pe Junior Morais, Florin Niţă, Denis Drăguş şi Deian Sorescu. A adunat 27 de meciuri în acest mandat la Gaziantep, dintre care 10 victorii, 6 remize şi 11 înfrângeri. 

"Foarte ușurat. Mă simt foarte ușurat. Eu mi-am dorit să plec. Deja îi anunțasem pe cei de acolo în urmă cu ceva timp. Am avut probleme cu presa locală. Pentru mine era un subiect închis. Am decis să plec înainte de meciul cu Antalya.

Am preluat această echipă după cinci etape cu 0 puncte. Dacă facem un clasament după aceste etape, suntem pe locul 14 din 20. Obosisem. I-am explicat patronului de o lună că nu mai pot să explic nimic. Asta a fost. Mi-a acceptat demisia", a spus Marius Șumudică.

"Mulțumesc pentru tot, antrenorule", a scris Drăguș, pe Instagram, alături de o poză în care îl îmbrăţişa pe Marius Şumudică. 

Ce planuri are Marius Şumudică 

Marius Şumudică a dezvăluit că a refuzat deja o ofertă de la o echipă din România, pentru că vrea să se odinească după experienţa de la Gaziantep. 

"Nici nu am închis bine, că deja primisem o ofertă din România. Ce să urmeze? Liniște.

Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Vreau să merg la niște antrenori cunoscuți din lume să văd ceva.

Vreau să mă duc la Sergio Conceicao de la Porto. Este echipa care mie îmi place, știu și limba. Și la al doilea antrenor nu am acordul.

În două zile voi ajunge în țară. Voi merge la meci (n.r. Rapid - FCSB) cu mare plăcere. O să mă vedeți la mai multe jocuri.

Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”, a spus Marius Șumudică, la Liga Digisport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?