Superliga Romaniei Marius Şumudică: Gigi Becali nu a mai vorbit cu mine după ce am refuzat să mă duc la FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În mai 2023, Marius Şumudică a fost la un pas de o mutare care părea greu de crezut. Gigi Becali aproape că îl convinsese să preia FCSB-ul, şi mai lipsea doar semnătura antrenorului. 



Cu toate astea, după discuţii îndelungi, Marius Şumudică a refuzat să antreneze echipa lui Becali, iar latifundiarului din Pipera nu i-a picat deloc bine. 

"De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!

Eu am niste principii, dacă odată ai făcut ceva, cum ar veni să mă minți în față, nu zic de el, zic la modul general, dacă m-ai mințit în față azi, după ce am vorbit ceva ieri, eu iert, dar țin cont de aia.

A avut un comportament atunci, l-am iertat, dar pentru ce a făcut atunci, nu va antrena niciodată. Nu poți să spui acum ceva, și apoi mâine să zici că nu a fost așa. Șumudică e băiat deștept, știe să vorbească. E și antrenor, e adevărat, dar eu n-am nicio treabă cu Șumudică la antrenorat. Spuneți-i lui Mititelu că nu concurează cu mine pentru că nu am treabă!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Liga Digisport.

Marius Şumudică a recunoscut că Gigi Becali nu a mai vorbit cu el după ce l-a refuzat 

Invitat la "Suflet de Rapidist", Marius Şumudică a vorbit despre momentul în care a fost aproape să semneze cu FCSB, dar şi despre reacţia lui Gigi Becali la refuz. 

"Eu chiar eram sfătuit la un moment dat să pun stop declaraţiilor de dragoste despre clubul unde am petrecut cea mai frumoasă perioadă a carierei de fotbalist. Dar nu pot. Am văzut recent la TV că se făcea tam-tam că aduceam eu injurii galeriei celor de la FCSB. Practic, scandam ce scanda tot stadionul. E adevărat că am făcut-o şi din postura de antrenor al Astrei după ce am câştigat campionatul. Am făcut ce simt. Îmi cer scuze pentru vocabular, nu trebuie să fii aşa ca antrenor, dar la Rapid mă duc ca suporter. Ăsta sunt, nu mă pot schimba. Asta voi face, dacă mă voi duce pe Giuleşti sau pe un stadion unde evoluează Rapidul. Dacă am avut de pierdut... 

Puteam să mă duc de 2-3 ori la FCSB să antrenez şi nu m-am dus. Ultima dată aveam contractele pentru tot stafful. Am plecat la Constanţa. Nu ştiu ce m-a făcut să plec din Bucureşti. Am ajuns la un consens cu domnul Becali şi am spus că nu pot să antrenez acolo, nu mă văd... Aveam totul trimis de Vali Argăseală, trimisesem şi copiile de buletin, lipsea doar să semnez, să mă prezint la antrenament. 

Gigi Becali s-a supărat, nu a mai vorbit cu mine foarte mult timp de atunci. Ăsta e adevărul. Nu am putut!", a declarat Marius Şumudică. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?