Fotbal Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep. Decizie oficială

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La o zi după ce spunea că nu a fost demis de Gaziantep, Marius Şumudică a încheiat contractul cu clubul turc. Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Şumudică a prezentat ideea că o schimbare de sânge ar fi mai potrivită pentru echipă, având în vedere dragostea şi respectul său pentru clubul nostru şi oraşul nostru, astfel că s-a ajuns la un consens cu consiliul nostru de administraţie în privinţa rezilierii contractului, se arată în comunicatul clubului, după o întâlnire între tehnician şi conducerea clubului.

Şumudică preluase echipa pe 6 septembrie 2023, când aceasta ocupa ultimul loc în clasament (20), fără vreun punct.

Gaziantep se află în prezent pe locul 18, cu 28 de puncte din 28 de etape. Ultimele patru clasate retrogradează.

În lotul echipei Gaziantep FK se află patru jucători români, portarul Florin Niţă, mijlocaşii Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi atacantul Denis Drăguş, dar şi brazilianul Junior Morais, fost jucător în campionatul României, scrie Agerpres.

Ce spunea Şumudică marţi 

”Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva! Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!

Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat”, a declarat Marius Şumudică. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel