Superliga Romaniei Marius Şumudică nu va fi antrenorul Rapidului. Dan Şucu vrea un antrenor străin

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dan Şucu a ales să nu îl numească pe Marius Şumudică în funcţia de antrenor al Rapidului şi l-a anunţat oficial pe acesta. Gheorghe Răducanu (n.r. Gigi Corsicanu) spune că Dan Şucu va merge pe varianta unui antrenor străin. 



"Dan Şucu l-a sunat pe Marius Şumudică şi i-a spus că nu îl va numi antrenorul Rapidului, ci va merge pe mâna unui antrenor străin. Am vrut să fac această precizare, pentru că toţi rapidiştii aşteaptă cu nerăbdare o veste în această privinţă. Asta este decizia domnului Şucu, l-a anunţat pe Şumi că dânsul merge pe o variantă de antrenor străin. Este foarte bine că s-au liniştit apele, aşteptăm şi noi să vedem despre cine este vorba, să plece la un drum de la zero. Să ne ajute Dumnezeu să avem şi noi satisfacţii", a declarat Gigi Corsicanu la Liga Digisport. 

Prima reacţie a lui Marius Şumudică 

"Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!", a transmis Șumudică, conform sursei citate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?