Superliga Romaniei Marius Șumudică prevede ce echipă ia titlul Superligii. Gigi Becali, sfătuit să intre pe teren în trening

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În urma meciului câștigat ieri în fața campioanei sezonului anterior, FCSB a făcut un pas uriaș în lupta pentru câștigarea titlului din Superligă. Elevii lui Charalambous au reușit să învingă Farul Constanța, pe terenul din Ovidiu, scor 1-0. Marius Șumudică a prefațat ultimele etape din play-off, oferind câteva afirmații despre patronul roș-albaștrilor.

 



FCSB, cele mai mari șanse la titlu

Elevii lui Elias Charalambous au reușit să învingă constănțenii pe terenul din Ovidiu, ieri seară, datorită golului înscris de Adrian Șut. Vice-campioana a înfrânt campioana la ea acasă, adăugând încă trei puncte la totalul actualului lider al clasamentului.

Patronul echipei roș-albastre, Gigi Becali, a fost sfătuit de către Marius Șumudică să intre pe terenul de fotbal în trening, cu medalia aferentă campioanei Superligii, în condițiile în care jucătorii de la FCSB sunt foarte aproape de câștigarea titlului, după o pauză de nouă ani. FCSB nu a reușit, sezonul trecut, să rămână lider al campionatului până la sfârșit, mulțumindu-se cu locul al doilea.

Marius Șumudică a ținut să ofere o serie de declarații, după victoria obținută de FCSB în fața elevilor lui Gică Hagi. „Șumi” a explicat cum vede ultima parte a sezonului actual și care va fi campioana României, dar și ce echipă este pe urmele clubului condus de Gigi Becali:

„În acest moment, cred că FCSB e campioană în proporție de 99%. În primul rând, e diferența de puncte. Eu am jucat de două ori în play-off - prima oară, am fost campion, startul este foarte important în play-off!”, a afirmat Șumudică.

„(n.r.- Universitatea) Craiova și FCSB, din punctul meu de vedere, sunt cele două care mai au șanse, Craiova într-un procent mic... Au făcut șase puncte în primele două etape, contează foarte mult, indiferent de joc [..] Nu mai există sezonul regular, sunt două campionate diferite. Trebuie să riști în play-off, pierzi 3-0, 4-0, nu contează - trebuie să riști! În acest moment, cele două au luat un avans considerabil. Cred că FCSB a luat un avans considerabil...”, a mai declarat Marius Șumudică.

Cred că FCSB este campioană. Nu sunt șapte puncte, sunt opt puncte față de Craiova, iar față de Rapid și CFR sunt 11 puncte! Au avantajul de la rotunjire, să nu uităm! [..] Au două rezultate la îndemână. Dacă faci egal, ții adversarul sub tine. Dacă punem ce au adunat, lor le e bun și egalul cu Craiova. Celelalte echipe joacă între ele. Toți sunt disperați să facă puncte, ceea ce îi va avantaja pe cei de la FCSB.”, a spus Marius Șumudică, la Fanatik Superliga.

După 9 ani, Gigi Becali își poate pune medalia de campion la gât

Șumudică a ținut să mai afirme, într-o notă umoristică, ca patronul celor de la FCSB, în calitatea sa de „antrenor din umbră” a roș-albaștrilor, să îmbrace un trening și să își ia medalia mult așteptată. FCSB nu a mai câștigat Superliga de nouă ani, astfel că ocazia de anul acesta reprezintă una dintre cele mai mari șanse din ultimele încercări ale bucureștenilor.

„Dacă toată lumea a spus că Gigi Becali este antrenorul, a recunoscut și dânsul că face schimbările: cum a spus și mai devreme că l-a schimbat pe Radaslavescu... Din punctul ăsta de vedere, eu, dacă aș fi Gigi Becali, mi-aș lua treningul pe mine, mi-aș scrie 'A1' și m-aș duce să îmi pună medalia pe gât!”, a susținut Șumudică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?