Fotbal Marius Șumudică răspunde zvonurilor privind posibilitatea preluării clubului din Giulești

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român a comentat zvonurile conform cărora ar urma să preia echipa Rapid București, după despărțirea clubului de italianul Cristiano Bergodi.



„Șumi” n-a fost contactat!

Dan Șucu ar fi plănuit o întâlnire cu antrenorul român, care este liber de contract în acest moment. Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleștene, a dezvăluit faptul că oficialii rapidiști își doresc să îl coopteze pe Șumudică pe banca giuleșteană. Interimatul este asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță, conform clubului.

După despărțirea de Cristiano Bergodi, Rapid a rămas fără un antrenor principal, Marius Șumudică fiind antrenorul român dorit de către oficiali, potrivit fostului lider al galeriei Rapidului.

Marius Șumudică a răspuns numeroaselor zvonuril susținând că nu a fost contactat încă de vreun oficial al Rapidului, așadar nu a primit nicio ofertă din partea formației alb-vișinii.

„N-am vorbit cu nimeni. Nu știu absolut nimic, n-am vorbit cu absolut nimeni dintre oficialii Rapidului”, a spus Marius Șumudică, potrivit PlaySport.

Suporterii giuleșteni îl vor pe „Șumi”

„Noi, suporterii, ne dorim ca Șumudică să aibă șansa lui să antreneze Rapidul, pentru că a avut și niște rezultate. Nu doar pentru că e rapidist de-al nostru. Are și rezultate ca antrenor. Eu zic că ar fi benefic pentru Rapid!”, a mai afirmat Corsicanu.

„Decizia aparține conducătorilor. Dânșii ne-au transmis că vor avea o întâlnire cu Șumudică, mai departe vedem ce se va întâmpla, dacă vor ajunge la un consens cu Șumi sau vor alege un alt antrenor. Dar cert e că dânșii ne-au spus că, din România, ca și antrenor român, Șumi e singurul la care se gândesc.

Din moment ce au spus că vor avea o întâlnire cu el, e clar că au niște intenții în privința lui Șumi. Nu știu când va avea loc discuția, dar domnul Șucu mi-a spus că, în zilele următoare, se vor întâlni cu Șumi și vor discuta cu el”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit PlaySport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel