Superliga Romaniei Marius Șumudică recunoaște: „Rapidul este forever în sufletul meu!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român a avut o întâlnire cu acționarul majoritar al Rapidului, în urma căreia a mărturisit că Dan Șucu pregătește planuri pentru consolidarea clubului giuleștean. Totuși, Șumudică nu a dorit să ofere alte detalii despre discuția dintre cei doi.



Dan Șucu ține la clubul giuleștean și îi vrea binele, spune „Șumi”

Marius Șumudică a dezvăluit că acționarul majoritar al Rapidului încearcă din răsputeri să restructureze clubul de fotbal giuleștean.

„E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului.

Nu se gândește decât la binele Rapidului, cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!”, a afirmat „Șumi”.

Șumudică îi urează succes lui Bogdan Lobonț

De asemenea, Șumudică a mai spus că echipa alb-vișinie îi va rămâne aproape de sufletul său, urându-i succes actualului antrenor al echipei, Bogdan Lobonț. „Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu... Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa.

Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Dan Șucu mărturisit că întâlnirea cu „Șumi” a fost una mai mult decât plăcută...CITEȘTE ÎN CONTINUARE Dan Șucu, despre întâlnirea cu Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?