Fotbal Mbappé, cel mai bine plătit fotbalist din Ligue 1! Ce salariu încasează superstarul francez

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Kylian Mbappé este lider în clasamentul salariilor din Ligue 1 din acest sezon. Acesta încasează o sumă uriașă la clubul pe care îl va părăsi în vară, pentru a se alătura lui Real Madrid.



Șase milioane de euro - de șase ori mai mult decât Dembele

Kylian Mbappé, căpitanul selecționatei Franței, domină clasamentul salariilor din prima ligă franceză de fotbal în acest sezon, după plecările argentinianului Lionel Messi și brazilianului Neymar, foștii săi coechipieri de la Paris Saint-Germain, informează cotidianul L'Equipe.

Mbappé încasează un salariu lunar brut de șase milioane de euro la PSG, echipă de care se va despărți în această vară. Viitoarea destinație a francezului este Real Madrid, mutare a cărei oficializare este așteptată la finalul sezonului, potrivit Agerpres.

Campionul mondial din 2018 câștigă de aproape șase ori mai mult decât compatriotul său, Ousmane Dembele, și brazilianul Marquinhos, colegii săi de la PSG, ambii cu salarii de 1,12 milioane de euro.

Jucătorii de la Paris Saint-Germain domină, de altfel, topul salariilor din Ligue 1, primele zece locuri în această ierarhie fiind ocupate de reprezentanții clubului din capitala Franței.

Clasamentul salariilor din campionatul Franței (privind estimările brute lunare) poate fi accesat aici:

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?