Fotbal international Mbappé nu și-a mai văzut salariul de două luni. Lupta dusă împotriva clubului PSG

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atacantul francez Kylian Mbappé a semnat cu formația Real Madrid și va fi jucătorul campioanei Europei. Contractul său cu echipa Paris Saint-Germain va lua sfârșit în această lună, oficializarea sosirii acestuia în Spania fiind realizată de către clubul madrilen.



Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, care se află în conflict cu vedeta Kylian Mbappé prin intermediul avocaților săi ca urmare a plecării sale la Real Madrid, nu i-a plătit acestuia salariul pe luna mai, situație repetată și în luna aprilie, informează EFE, citând cotidianul L'Equipe.

Clubul parizian pune astfel presiune pe vedeta sa din ultimele sezoane pentru a „recupera” cele 80 de milioane de euro reprezentând bonusul de fidelitate la care jucătorul părea dispus să renunțe vara trecută, în schimbul reintegrării în lotul parizienilor din care fusese exclus.

PSG i-a reținut jucătorului până în prezent două plăți lunare și un bonus care era prevăzut, întrucât prima din februarie fusese achitată, în speranța că în sfârșit Real Madrid va fi cel care va plăti.

Dar când PSG a devenit conștient că echipa madrilenă nu va plăti această sumă, neavând nicio obligație întrucât Mbappé va fi liber abia la finalul lunii iunie, președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a căutat o altă modalitate de a-l forța pe jucător să-și respecte promisiunea făcută vara trecută, aceea de a renunța la bonusul său.

Mbappé, ținut pe bancă dintr-un orgoliu


Kylian Mbappé consideră, cu toate acestea, faptul că renunțarea a presupus reintegrarea sa în lot și, din moment ce l-a anunțat în luna februarie pe Al Khelaifi că va părăsi clubul francez, i s-a limitat timpul de joc și i s-au creat prejudicii.

Concret, jucătorul francez consideră că motivele pentru care antrenorul Luis Enrique l-a ținut mai mult timp pe banca de rezerve în ultima parte a sezonului nu au fost de natură sportivă și că, în fapt, președintele nu și-a îndeplinit obligațiile asumate vara trecută.

Starul francez Kylian Mbappé a devenit oficial jucătorul lui Real Madrid, a anunțat luni seară clubul spaniol de fotbal.

Într-un comunicat așteptat întreaga zi de mass-media din întreaga lume, Real Madrid a oficializat angajarea „pentru următoarele cinci sezoane” a noului său „galactic”, pe care gruparea de pe Santiago Bernabeu încercase, fără succes, să-l transfere în ultimii șapte ani.


Campioana Europei „își întărește echipa cu un star mondial, care a reușit cel mai bun sezon al său la PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator în ultimele șase ediții ale campionatului Franței”, a precizat clubul din capitala Spaniei, într-un mesaj succint, postat pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?