Fotbal international Mbappe ar vrea să fie prezentat ca jucător al lui Real Madrid înainte de EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Francezul Kylian Mbappe ar dori să fie prezentat de Real Madrid înainte de începerea turneului EURO 2024, anunţă presa spaniolă. 



Decizia ar fi fost luată pentru a evita întrebările despre viitorul său la conferinţele de presă organizate la turneul final, fiind astfel capabil să se concentreze 100% asupra naţionalei Franţei în Germania. Dacă acest lucru se va întâmpla, Kylian Mbappe va deveni jucătorul lui Real Madrid înainte de 14 iunie, ziua meciului de debut la EURO 2024. 

Totul depinde, însă, de parcursul european al lui PSG, având în vedere faptul că finala Ligii Campionilor se va disputa pe data de 1 iunie. 

"Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său", precizează jurnalistul Joaquin Maroto de la cotidianul AS.

Ziarul madrilen subliniază totodată că francezul a ales să joace cu numărul 9 pe spate la Real Madrid, număr rămas disponibil după plecarea compatriotul său Karim Benzema de pe Santiago Bernabeu.

Iniţial s-a speculat că Mbappe va purta tricoul cu numărul 10 la echipa spaniolă, aflat în prezent în posesia mijlocaşului croat Luka Modric. O altă variantă pentru francez era tricoul cu numărul 7, purtat anterior de Cristiano Ronaldo, care a fost preluat între timp de brazilianul Vinicius Junior, scrie Agerpres. 

Brazilianul Ronaldo crede că Mbappe va câştiga Balonul de Aur la Real Madrid 

"Toată lumea vorbeşte de plecarea sa la Madrid... este un jucător incredibil, va deveni unul dintre cei mai buni dacă va merge la Real Madrid, este o alegere potrivită ca să câştige în sfârşit Balonul de Aur, ceea ce cred că este visul său", a spus Ronaldo, care a evoluat la clubul de pe Santiago Bernabeu între 2002 şi 2007.

"Nu ştiu ce este adevărat, dar s-a vorbit mult despre situaţia lui la club. Ştiu că au făcut foarte multe eforturi pentru a-l păstra (vara trecută - n. r.), a fost vedeta proiectului. La Madrid, cu siguranţă va avea o echipă care îl va sprijini în toate deciziile sale. Va fi susţinut pe teren şi în afara lui. Îl vor proteja. Dar cred ca s-a simţit bine la Paris. Un lucru este sigur, vom avea destul timp ca să ne bucurăm de fotbalul lui", a spus brazilianul, laureat al Balonului de Aur în 1997 şi 2002, conform Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel