Fotbal international Mbappe, supărat pe conducerea lui PSG. "Mi-au vorbit violent"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Starul francez Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract, însă se pare că ultimul an în capitala Franţei, la PSG, nu a fost liniştit. 



"Nişte lucruri şi nişte oameni m-au făcut nefericit" la Paris Saint-Germain, a declarat marţi Kylian Mbappe, care a început sezonul 2023-2024 în afara lotului echipei din Ligue 1 pentru că nu a vrut să-şi exercite opţiunea de a rămâne la club până în 2025, scrie AFP.

Mbappe fusese exclus din lot înaintea turneului efectuat în vara lui 2023 în Japonia şi Coreea de Sud, iar şefii clubului l-au ameninţat o vreme că nu va juca deloc în acest sezon, după ce el a anunţat conducerea că nu vrea să activeze opţiunea care îi permite să rămână la club până în iunie 2025.

"Mi-au spus asta, m-au făcut să înţeleg asta, mi-au vorbit violent", a asigurat Mbappe înaintea meciului amical Franţa - Luxemburg, care va avea loc miercuri în oraşul Metz.

"Oamenii care m-au salvat sunt (antrenorul) Luis Enrique şi (directorul sportiv) Luis Campos, fără ei nu aş mai fi pus piciorul niciodată pe teren", a spus el.

În aceste condiţii, atacantul crede că a realizat "cel mai bun sezon" al său.

"Aud toate criticile" despre sezonul său, a spus Mbappe. "Cred că sunt cel care îmi analizez cel mai bine performanţele, nu am nicio problemă să las garda jos aici: a fost mai jos decât standardele mele. (...) Dar este sigur că anul viitor nu mă voi mulţumi cu asta", a spus Mbappe.

Atacantul s-a declarat "eliberat, uşurat", după ce luni a devenit oficial că va juca la Real Madrid, şi şi-a cerut scuze pentru că a răspuns doar la întrebări despre naţionala Franţei, nu despre transferul său.

El a adăugat că "sunt multe emoţii, dar trebuie să revenim la ceva mai raţional", după ce telenovela transferului său "a pus în umbră echipa naţională".

"Toată lumea a avut informaţia, voi fi jucătorul lui Real timp de cel puţin cinci sezoane. Este o plăcere imensă şi un vis devenit realitate. Acesta este clubul la care am visat mereu să fiu. Merg acolo cu multă emoţie şi multă modestie", a explicat căpitanul echipei Franţei.

"Aş vrea să mulţumesc oamenilor care mi-au transmis foarte multe mesaje, care au contribuit direct sau indirect la acest transfer, celor de la Real care au lucrat, în special preşedintelui (Florentino Perez - n. r.), care a avut mereu încredere în mine", a spus Mbappe, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?