Fotbal Meciul care depășește audiența partidei FCSB - CFR. „S-au dat toate”

Data publicării:

Partida retragerii „Generației de Aur” aduce zeci de mii de fani în tribunele Arenei Naționale, aproape toate biletele puse în vânzare fiind epuizate.



Se umple Arena Națională pentru Generația de Aur

Partida care se va juca pe Arena Națională se va desfășura sâmbătă, 25 mai. Meciul începe la ora 20:30, multe dintre biletele puse la vânzare fiind deja epuizate.

Jucătorii „Generației de Aur” se antrenează zilnic pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru a fi în formă în meciul de sâmbătă. Aceștia vor întâlni fotbaliștii antrenați de Jose Mourinho, adversarii jucătorilor români fiind foștii colegi de la echipele la care au activat în străinătate. 

„Am vândut peste 50.000 de bilete. Ne batem la recordul lui FCSB cu CFR Cluj. Eu cred că o să îl batem. Facem aproape 56.000 sau vom fi acolo.

Nu avem zonă tampon și mai sunt câteva sute de bilete de vândut, în rest, s-au dat toate. Sperăm să fie ocupat la capacitate maximă”, a spus Adrian Ilie, la Fanatik Superliga.

Jose Mourinho, prezent la București

Jose Mourinho și-a confirmat prezența în capitala României printr-o postare pe rețelele sociale.

„Salut! Se pare că voi veni la București foarte curând... Am fost invitat să fiu antrenorul uneia dintre echipe într-o seară minunată, unde toată lumea va mulțumi acestei incredibile echipe naționale care a făcut istorie.

Am fost invitat, așa cum v-am spus, și sunt fericit să mă întorc la București. Sunt fericit să fiu printre cei mai buni jucători din lume ai acelei generații. Ne vedem curând, București!”, a fost mesajul transmis de Jose Mourinho, la începutul lunii mai.

Lotul României

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea;

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan;

Mijlocași: Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu;

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie;

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint;

Medic: Pompiliu Popescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?