Tenis Meciul următor în care va evolua Simona Halep. Românca revine pe teren

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simonei Halep i-a fost permisă evoluția într-un meci oficial de tenis în luna martie, când TAS i-a micșorat sentința de la 4 ani la 9 luni, revenind la turneul Masters 1000 de la Miami. 



Tenismena română a putut reveni pe teren în luna martie, când TAS i-a micșorat sentința de la 4 ani la 9 luni, revenind la turneul Masters 1000 din Florida, SUA.

De atunci, Simona Halep a mai încercat să joace, primind mai multe wild-card-uri la diferite turnee, respectiv Madrid Open, Oeiras Ladies Open sau competiția Trophee Clarins. La cea din urmă, Halep s-a prezentat și a debutat în sezonul de zgură după aproape doi ani în care nu a mai jucat pe această suprafață, dar a trebuit să se retragă din meci, decizie luată din cauza unei accidentări la genunchi.

Halep joacă la Sports Festival 2024

Jucătoarea de tenis va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea americano-germană Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

„Simona Halep revine în fața fanilor și va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi și Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca.

Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepție organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi și Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, și de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediție a Sports Festival”, se arată comunicatul organizatorilor.

Simona joacă alături de legende ale tenisului mondial

„Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graff”, a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

Agassi și Graf vor juca în premieră în fața publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep și Pavel, reprezintă o premieră globală.

„Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și eu ne vom întâlni la Cluj și o să fie o zi minunată. Abia aștept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie, am jucat împreună de șapte ori, l-am învins o dată. Sunt niște oameni nemaipomeniți. Ne vedem acolo”, a afirmat Andrei Pavel.



Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale, primul în anul 2019, alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova și Fabio Fognini și al doilea în anul 2022, la meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic și dublu câștigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat și Robert Lindstedt și Marius Copil.

De asemenea, și Andrei Pavel a fost prezent la Sports Festival și în 2018, alături de frații Bryan și de Goran Ivanisevic, pentru un demonstrativ de colecție.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?