Tenis Medvedev nu se poate abține: îi face reproșuri lui Rune și îl imită în timpul meciului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În meciul din sferturi de la Indian Wells, Daniil Medvedev i-a solicitat adversarului său, Holger Rune, să își prezinte scuzele pentru un moment din cel de-al doilea set al meciului. Rusul i-a făcut reproșuri la fileu, dar nu a evitat să își imite adversarul în timpul partidei.

 



Tensiune pe terenul de la Indian Wells

După ce Daniil Medvedev (4 ATP) a încheiat cu succes meciul din sferturile de finală din California, împotriva lui Holger Rune (7 ATP), conturile de social media au explodat în postări privind momentele în care rusul îl imită pe adversarul său. De asemenea, Daniil a ținut să îi reproșeze danezului faptul că nu și-a prezentat scuzele după momentul în care Holger aproape l-a lovit cu o minge în timpul unui punct de la debutul setului secund. Cu toate acestea, Medvedev a putut să încheie meciul și să acceadă în semifinale, în două ore de joc, scor 7-5 6-4.

Holger Rune arătase un nivel ridicat de joc în ultimele meciuri câștigate de la Indian Wells, învingându-l pe Taylor Fritz (12 ATP), în optimi. Deși danezul a făcut meciuri excelente, în meciul cu Medvedev nu a putut să își găsească nivelul de concentrare dorit. Rusul a arătat un nivel uimitor, realizând doar 11 greșeli neforțate, calificându-se în cea de-a 13-a semifinală a unui turneu ATP 1000 din carieră, potrivit eurosport.ro

Medvedev, campion la imitații

Duelul dintre cei doi nu s-a desfășurat numai în materie de tenis, Medvedev imitându-l pe Rune, în timpul în care cel din urmă servea. Rusul și-a ridicat pantalonii în mod ostentativ, făcând referire la măsura pantalonilor danezului. Momentul a fost distribuit masiv, amuzându-i pe fanii tenisului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

Nu și-a prezentat scuzele

Pe lângă momentul de imitație, Medvedev a ținut să îi reproșeze danezului, la finalul meciului, că nu și-a prezentat scuzele după ce Rune i-a trimis o minge spre corp în timpul unui punct. Astfel, numărul 4 mondial a crezut că Holger nu a reacționat după acel moment, spunându-i la fileu: „Nu te-am auzit cerându-ți scuze”, la care danezul a răspuns: „Nu cred că are sens să vorbim despre asta”.

Cu toate acestea, danezul își prezentase scuzele, nefiind observat de către Medvedev. În plus, rusul a fost atenționat de către arbitru că, într-adevăr, nordicul făcuse un gest după încheierea punctului respectiv. După meci, Medvedev a ținut să precizeze că nu a văzut momentul: „Nu știam... am înnebunit, m-am enervat. [Arbitrul] mi-a spus că și-a cerut scuze, el mi-a spus că și-a cerut scuze...Îmi cer și eu scuze că n-am văzut că și-a cerut scuze. Gata, totul e clar acum”, a declarat rusul, în modul său specific, în conferința de presă de după partidă.

În continuare, Daniil Medvedev va juca pentru ultimul act al competiției din deșert împotriva americanului Tommy Paul. Medvedev și viitorul favorit al meciului din semifinale s-au întâlnit de două ori până acum, ambele partide fiind câștigate de rus.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?