Fotbal international „Merhaba, fani ai Fenerbahçe!”. Jose Mourinho a salutat suporterii turci, într-un mesaj oficial

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul portughez a transmis un mesaj fanilor clubului de fotbal turc Fenerbahçe Istanbul, urmând să preia funcția de tehnician al echipei.



Mourinho, prezentat oficial la Fenerbahçe 

Antrenorul portughez Jose Mourinho și-a anunțat în mod oficial colaborarea cu formația celor de la Fenerbahçe Istanbul, sâmbătă seara, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Mourihno a fost demis în ianuarie de clubul de fotbal AS Roma, pornind într-un nou început, în Turcia.

„Bună seara fanilor Fenerbahçe, ne întâlnim duminică la Kadikoy (cartierul Istanbul din partea asiatică în care se află clubul) ca să începem călătoria împreună”, a spus antrenorul în vârsta de 61 de ani pe rețeaua de socializare X, într-un videoclip difuzat și pe site-ul oficial al clubului.



Aducerea lui Mourinho pe banca tehnică a fost evocată deja în urmă cu două săptămâni și de Aziz Yildirim, candidat la președinția lui Fenerbahçe, care i-ar fi oferit antrenorului portughez Jose Mourinho un contract din sezonul viitor.

Aspirantul la fotoliul prezidențial menționa că s-a întâlnit deja cu antrenorul portughez, dar nu au discutat termenii economici ai unui eventual acord.

„I-am spus: 'Fenerbahçe are nevoie de tine și tu ai nevoie de Fenerbahçe'”, declara Yildirim, care a mai prezidat echipa turcă între 1998 și 2018.

Publicația Sporx a scris că Yildirim i-ar fi promis fostului antrenor al echipelor Real Madrid, Chelsea sau AS Roma un buget de 100 de milioane de euro pentru a forma o echipă competitivă.

Fenerbahçe s-a clasat pe locul secund în Superliga turcă, fiind echipa cu cele mai multe trofee din istoria competiției naționale (28), în fața lui Galatasaray (24) și Beșiktaș (21), dar nu a mai câștigat titlul de zece ani, potrivit Agerpres.

Potrivit postului turc NTV, numirea lui Mourinho ar trebui să fie anunţată oficial de conducerea grupării în cursul zilei de astăzi, 2 iunie, afirmație confirmată prin postarea clubului de fotbal, în urmă cu puține minute:

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?