Fotbal Mesaj de mare antrenor transmis de Mourinho, în vestiar, fotbaliștilor Generației de Aur a României

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tehnicianul portughez în vârstă de 61 de ani a fost prezent la meciul de retragere al „Generației de Aur”, oferindu-le fotbaliștilor români un discurs plin de însemnătate.



„Generația de Aur” a României și-a luat rămas bun

Generația de Aur – Legendele Lumii, partida de adio a fotbaliștilor care au scris istorie pentru România, la Campionatul Mondial din SUA, 1994, s-a disputat sâmbătă seară, pe Arena Națională din București.

„Generația de Aur 1994” s-a retras în glorie, sâmbătă seară, în fața a 54.967 spectatori, fiind înregistrat un nou record de asistență pe Arena Națională.

Echipa României a învins o selecționată mondială cu scorul de 3-2 (1-2). Imnul intonat de Monica Anghel la începutul partidei a făcut să vibreze inimile tuturor. Mai mult, în minutul 5 al meciului a avut loc un alt moment emoționant, de reculegere în memoria fostului internațional Daniel Prodan, care a decedat în anul 2016, la doar 44 de ani.

CITEȘTE AICI Florin Prunea, marcat de efort după meciul Generației de Aur. „Ieri a fost problematic rău”

Mourinho: „Am venit aici pentru respectul pe care îl am pentru voi”

Înaintea meciului de retragere, José Mourinho, în calitate de antrenor al Legendelor Lumii, a oferit un discurs de mare tehnician în fața foștilor fotbaliști români.

„Vreau să vă spun două lucruri din inimă. Suntem, mai mult sau mai puțin, de aceeași vârstă, deci sunteți generația mea. În timp ce am crescut, m-am îndrăgostit de fotbal și am început să lucrez în fotbal, în cea mai bună perioadă a voastră. Despre voi, în mod individual, îmi amintesc și am mult respect pentru voi. Am venit aici, bineînțeles, pentru că sunt prieten cu Giovanni (n.r.- Becali), e mereu o plăcere să vin.

Dar am venit aici pentru respectul pe care îl am pentru voi. Vreau să vă felicit pentru cei 30 de ani, fotbalul nu este mereu un „bun tată”, dar istoria nu o sterge nimeni. Istoria rămâne pentru totdeauna. Sper să vă bucurați de această seară, iar pentru mine este o onoare să particip.”, a fost discursul transmis de José Mourinho, înaintea meciului de sâmbătă seară dintre fotbaliștii „Generației de Aur” și reprezentanții Starurilor Lumii, scor 3-2.

@generatia.deaur

ramaneamintire????????????????????????

♬ sunet original - generatia.de.aur????????????????

CITEȘTE ȘI Hagi, după meciul Generației de Aur: Publicul a fost iar lângă noi, pentru că e greu să uite performanțele pe care le-am făcut

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?