Jocurile Olimpice Mesajul Claudiei Nechita, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Paris

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sportiva avea nevoie de o victorie în meciul din cadrul turneului preolimpic de box de la Bangkok pentru a se califica la Olimpiada de anul acesta.



Pugilista română Claudia Nechita a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de anul acesta (26 iulie - 11 august), după ce a fost învinsă de chinezoaica Zichun Xu la puncte (0-5), duminică, în sferturile de finală ale cat. 57 kg, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda).

Românca avea nevoie de victorie în acest meci pentru a obține biletul de Paris.

Mesajul Claudiei, după înfrângerea din Thailanda

„Salutare! După cum știți multi dintre voi, ieri am avut meciul pentru calificare la JO de la Paris, pe care din păcate nu am reușit să îl câștig.

Mi-am dorit foarte mult această calificare și am făcut tot ce mi-a stat în putință în acel moment, dar se pare că Dumnezeu are alte planuri pentru mine!

Chiar dacă este dureros sunt recunoscătoare pentru tot acest minunat proces prin care am trecut ca să ajung aici, precum și pentru Omul care sunt astăzi!

Sunt mândră de ceea ce sunt și nu am nici un regret că ar mai fi trebuit să fac ceva! Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt lângă mine și tuturor celor care m-au urmărit și m-au susținut! Drumul continuă. Doamne ajută la toată lumea!”, a fost mesajul sportivei, pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, și Robert Jitaru (cat. 63,5 kg), Paul Andrei Arădoaie (cat. 80 kg), pregătiți de antrenorii Dumitru Dorobanțu şi Valentin Vrânceanu, Mihaela Bădescu (cat. 50 kg), Claudia Nechita (cat. 57 kg), Loredana Marin (cat. 60 kg) şi Andra Sebe (cat. 66 kg), antrenate de Adrian şi Mihaela Lăcătuş, au participat la turneul preolimpic de la Bangkok, potrivit Agerpres.

România are 89 de sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, singura reprezentantă la box fiind Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?