Echipa nationala Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de înfruntarea cu Olanda: „Da, e favorită!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională a României va înfrunta marți selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.Formația „tricoloră” va juca în faza optimilor de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania, în fața selecționata Olandei, încercând să înregistreze a doua victorie din istorie în fața „portocaliilor”.

„Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă”

Selecționerul român, Edward Iordănescu, a transmis un mesaj tuturor suporterilor români, spunând că adversarii „tricolorilor” reprezintă, fără îndoială, o mare provocare.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Ceea ce am obținut până acum nu e deloc puțin. Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: 'Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă'”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin.”, a transmis Edi Iordănescu, înaintea duelului cu olandezii de marți, 2 iulie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel