Tenis Mesajul Simonei Halep, după retragerea de la Trophée Clarins. „Continui să cred în revenirea mea”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce a fost nevoită să se retragă din competiția WTA 125 Trophée Clarins, Halep a oferit primul mesaj oficial pe rețelele sociale. Campioana română și-a expus convingerile privind procesul său de revenire în tenis.



Halep: „Mulțumesc celor care mă susțin!”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (1149 WTA) s-a retras din primul meci de pe suprafața de zgură de la revenire, din cadrul turneului Trophée Clarins (WTA 125). Turneul care are loc la Paris este dotat cu premii totale de 100.000 de euro.

Halep a câștigat prima manșă în fața americancei McCartney Kessler (123 WTA), în meciul de miercuri, scor 7-5, dar a trebuit să se retragă în cel de-al doilea set, la scorul de 3-2 pentru Kessler, după ce a solicitat intervenția terapeutului de două ori, în timpul partidei.

Simona a acuzat dureri la unul dintre genunchi, lucru ce i-a determinat retragerea din meci. Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, s-a pregătit intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și a trebuit să evolueze marți, 14 mai, dar planurile organizatorilor au fost date peste cap din cauza ploii. Astfel, meciul româncei a fost amânat pentru data de 15 mai, dar ea nu a mai putut continua competiția.

În cursul după-amiezii de joi, 16 mai, Halep a publicat o poză din cadrul turneului francez, alături de care a transmis și un mesaj privind accidentarea sa. 

„Ei bine, ziua de ieri nu a decurs așa cum am sperat. Durerea la genunchi care persistă de când m-am întors de la Miami s-a întors și, din păcate, nu am putut continua meciul. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară.

Mă voi odihni și apoi voi continua să mă antrenez; voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine.”, a fost mesajul Simonei Halep, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic. Rămâne de văzut ce decizii va lua sportiva în continuare, după retragerea de la Paris și decizia organizatorilor de la Roland Garros de a nu-i acorda un wild-card pe tabloul principal. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?