Tenis Mesajul transmis de Aryna Sabalenka, după perioada nefastă prin care trece. Momente cumplite ale tenismenei, după pierderea partenerului său

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

A doua jucătoare de tenis a lumii, Aryna Sabalenka, a transmis un mesaj pe contul său de Instagram prin care se adresează tuturor fanilor și oamenilor care au fost și sunt alături de ea, după ultimele evenimente prin care a trecut.



Sabalenka a continuat să joace în Florida

Jucătoarea de tenis bielorusă a concurat în turneul WTA de categorie Masters 1000 de la Miami, încheiat weekendul trecut, spre surprinderea tuturor. Aceasta suferise pierderea partenerului său, fostul hocheist bielorus Konstantin Koltsov, chiar la începutul competiției, acesta fiind alături de ea în Statele Unite ale Americii.

Cu toate că majoritatea oamenilor credea că Aryna se va retrage din turneul din Florida după ce Koltsov a căzut de la balconul camerei de hotel unde era cazat, ceea ce i-a cauzat și decesul, bielorusa a surprins prin continuarea competiției. Aceasta a trecut de turul al doilea după ce a câștigat în fața bunei sale prietene, spaniola Paula Badosa (atunci, 81 WTA), ca mai apoi să fie învinsă în următorul tur de ucraineanca Anhelina Kalinina (32 WTA), scor 4-6 6-1 1-6.

Mesajul transmis de bielorusă fanilor

Aryna Sabalenka a ținut să transmită tuturor fanilor și oamenilor care au susținut-o în ultima vreme mulțumiri pentru toate momentele în care aceștia i-au fost alături. Aceasta a postat pe contul său de Instagram, afirmând:

„Vreau să ofer un moment prin care să vă mulțumesc vouă, tuturor fanilor, pentru dragostea și sprijinul imense pe care mi le-ați arătat în toate aceste vremuri dificile. Cuvintele voastre frumoase înseamnă foarte mult și le pot cu mine mereu. Sunt foarte recunoscătoare pentru ceea ce am, pentru voi toți.”, a fost mesajul tenismenei.

Belarusul Konstantin Koltsov, fostul partener al numărului doi mondial, a încetat din viață la doar 42 de ani, în Miami, pe 19 martie 2024. Acesta era un fost hocheist și participase la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?