Echipa nationala Mesajul transmis de Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Belgia. „Uneori iese perfect, alteori nu”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționerul român a făcut o promisiune tuturor suporterilor, reiterând-o și de această dată, după înfrângerea cu belgienii.Echipa națională a României nu a reușit să continue debutul extraordinar de la EURO 2024, fiind învinsă cu 2-0 de către selecționata Belgiei. Cu toate că „tricolorii” au fost înfrânți, Edi Iordănescu rămâne optimist și declară că sprijinul suporterilor are o însemnătate extrem de mare pentru el și echipă.

Mesajul lui Edward Iordănescu

„Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni.

După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi.

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt!

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar!

Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”, a transmis selecționerul echipei naționale a României, Edward Iordănescu, potrivit FRF.

Pentru România, care rămâne încă pe prima poziție în grupa E, urmează meciul cu Slovacia. Partida de miercuri, 26 iunie, este foarte importantă pentru calificarea în optimile competiției.


Programul și rezultatul parțial al României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 2-0)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel