Superliga Romaniei Mesajul transmis de Marius Ștefănescu fanilor din Giulești. Suporterii Rapidului l-ar fi jignit tot meciul

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Singurul și decisivul gol al partidei de luni seară, dintre Rapid și Sepsi, a fost înscris de Debeljuh. Jucătorul din Croația i-a dedicat reușita colegului său, Ștefănescu, românul fiind înjurat pe tot parcursul meciului de către fanii Rapidului.



Ce spune Ștefănescu după meci

Marius Ștefănescu nu a ținut cont de jignirile aduse de către suporterii giuleșteni, menționând că partida de la București a fost una frumoasă. Cel care a dat pasa de gol a afirmat că, totodată, Rapidul se confruntă cu probleme ce țin de moralul echipei.

„Erau foarte importante cele 3 puncte pentru a ne menține acolo, în cursa pentru Europa.

(n.r: Debeljuh ți-a dedicat golul pentru că ai fost înjurat. Te așteptai la această reacție din partea fanilor Rapidului?) Sincer, nu mă așteptam. Nu am declarat niciodată că nu vreau să joc aici, cred că povestea aia că nu vreau să joc cu FCSB (n.r. - a declanșat furia fanilor Rapidului). Sincer, nu vreau să le spun nimic, eu mi-am făcut treaba pe teren și atât!

Am simțit o înțepătură la meciul cu Farul la pauză. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta. Am decis cu Mister să fac deplasarea la București și să intru pe final de partidă.

Mă bucur că am reușit să dau o pasă de gol. A fost un meci frumos, eu așa am văzut de pe bancă. Cred că și Rapid a făcut o partidă bună, a avut mai multe ocazii.

Nu aș vreau să vorbesc eu despre ei, i-am analizat foarte bine. E clar că o echipă, după 3 înfrângeri, nu are un moral bun”, a declarat Marius Ștefănescu pentru digisport.ro.

Rapidiștii i-au solicitat demisia lui Bergodi

După rezultatul din ultima fază a partidei, fanii giuleșteni i-au cerut din nou demisia lui Cristiano Bergodi. Ultima partidă a etapei a patra din play-off s-a terminat cu scorul de 0-1, în favoarea covăsnenilor, după golul înscris în minutul 90+5. Echipa lui Cristiano Bergodi a atins patru înfrângeri la rând în play-off.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel